Pretraga

Djedov humanitarni koncert i božićne pjesme za predblagdansko raspoloženje

A- A+

Snijeg je preko noći visoko napadao, no hoćete li zbog njega večeras ostati kod kuće? Mi vam preporučujemo da se toplo odjenete, naoružate kišobranom i otiđete na druženje s prijateljima. U Zagrebu, Osijeku, Rijeci i Splitu klubovi su spremili svoje programe, a pronašao se i pokoji koncert. Od kojih vas tuluma dijeli tek nekoliko sati pogledajte u našem vikend pregledu:

dnevnik.hr

Subota, 8. prosinca, Zagreb: 

Aquarius: Funhouse
Funhouse danas sprema zabavu pod nazivom ‘Fiesta loca’. Luda zabava uz dekoracije u stilu starih Maya čeka vas od 23 sata. Ulaz: 30 kuna.

Hemingway: Twister- candy bar
Večeras se na ulazu dijele čokoladice, lizalice i bomboni, a unutra vas čeka zabava na dva floora uz house, pop, r’n’b, božićne i domaće pjesme.

KSET: Beatles Revival Band
Beatles Revival Band dolaze iz Rijeke i to točno na godišnjicu smrti Johna Lennona. Cijena ulaznice na dan koncerta je 45 kuna. Koncert počinje u 21.30.

Mansion: Santa sending S.O.S.
Santa sending S.O.S. je četvrti po redu humanitarni božićni tulum u Mansionu. Cijena karte na ulazu je 30 kuna, a sva prikupljena sredstav idu društvu za poboljšanje kvalitete života siromašne i nezbrinute djece ‘Mali zmaj’.

Močvara: Pure electro i Musica obscura party
Što se krije iza ovog dugačkog naziva? Pure electro i Musica obscura party donose vam šest DJ-a i dress code u cyber, gothic, military, fetish ili nekom drugom zanimljivom stilu. Ulaz do ponoći je 20, a poslije 25 kuna.

Purgeraj & Park: Parkiranje
U Purgeraju vas od 22 sata čekaju UncleFunk, Chill i Parkiranje koji će vas rasplesati uz mash up stare i nove glazbe. Ulaz slobodan.

Shamballa: Sselection’s Dance Rush
Dođite večeras u Shamballu, pokažite svoje plesne pokrete, budite najbolji i osvojite vrijedne nagrade. Ulaz započinje od 23 sata, a popis vrijedi do 00.30.

Žabac: Vikend u Žapcu
Nastupaju bend Angels i Marcela Oroši te DJ Alen. Ulaz besplatan.

facebook.com

Subota, 8. prosinca, Osijek:

Cocktail barKA: Suit up party
Ako imate odijelo koje već dugo želite obući vani, ovo je odlična prilika! Za atmosferu će se pobrinuti DJ Miss Iness, a ulaz počinje u 22 sata.

Lotus: Colonia- after party
Veliki after party uz Coloniju do jutra. Ulaz od 23 sata.

Nox: Saturday clubbing
Večeras će se u Noxu za zabavu do ranog jutra pobrinuti DJ Zeka. Ulaz započinje od 22 sata.

Oxygene: Sound reaction
Oxygene je večera domaćin House Reaction partyja koji donosi najbolju nu disco, progresive house i disco house glazbu. Ulaz započinje od 22 sata. Cijena karte: 10 kuna.

Izdvojeni članak

Evo kako organizirati tulum za pamćenje

Subota, 8. prosinca, Rijeka:

Boa: R’n’b exclusive- 3rd anniversary
Boa slavi svoj treći rođendan, a ovogodišnji tulum dodatno će zagrijati švicarski DJ MK. Ulaz od 23 sata.

Galileo: Dancing with the stars
Soul, funk i house ritmove donose vam Mr. Film, Evardz, Dee No i Sebb. Ulaz slobodan.

Maat Bar: Tamburaški sastav Razbijači čaša

Stereo Dvorana: Urban & 4
Vjerujemo kako Damira Urbana ne treba posebno predstavljati, jer njegovi hitovi poput ‘Moja voda’ i ‘Black Tattoo’ govore dovoljno za sebe. Koncert Urbana & 4 možete poslušati od 23 sata, a cijena ulaznice na dan koncerta je 80 kuna.

Subota, 8. prosinca, Split:

Imperium: budi gringo party

Lobby Bar: Neon party

Plava kava: Subota @ Plava Kava uz najbolje glazbene hitove 

Tropic, Vanilla: Disco večer