Pretraga

Dvoumite se oko odlaska na Erasmus? Možda vam ovo pomogne oko toga otići ili ne

A- A+

Ako razmišljaš o odlasku na studij u inozemstvo, Erasmus+ razmjenu, Work&Travel ili jednostavno želiš upoznati internacionalne studente i s njima porazgovarati – ESN Zagreb i ESN Hrvatska imaju pravo rješenje za tebe.

Foto: ESN Zagreb

Od 16. do 18. svibnja 2022. godine, organizira se Erasmus Festival u Zagrebu – trodnevni događaj na kojem zainteresirani imaju priliku saznati sve što ih zanima o mobilnosti iz prve ruke.

Naime, već na prvi dan na Sajmu mobilnosti kojeg organizira ESN Hrvatska, posjetitelji će na raznim štandovima moći razgovarati s ljudima koji se svakodnevno bave organizacijom raznih vrsta mobilnosti u trajanjima od jednog tjedna, pa sve do godine dana.

Izdvojeni članak

Što se događa s mjestom u domu kad student ode na Erasmus? ‘U ovom slučaju je problem sa onima koji iskorištavaju sistem’

Osim toga, ako nekog zanimaju Erasmus prakse i kako pronaći pravu tvrtku za sebe, organizirano je i predavanje sa svim potrebnim informacijama. Za one koji gaje interes za čuti kakav je studentski život u Estoniji ili kako odabrati strano sveučilište ako su dvopredmetni studenti, odgovore nudi događaj Meet&Greet: Erasmus 101 s čak 25 govornika.

Organizatori su za natjecateljski nastrojene posjetitelje pripremili i internacionalni pub kviz, a rekreativce treći dan čeka odbojka, košarka i nogomet na Jarunu. Za kraj, ističu da se zadnji dan Erasmus Festivala hoda Tkalčom te se nakon toga ide u Ritam Grada na plesanje uz najbolje glazbene hitove.

Klikom na sljedeću poveznicu možete saznati više o samom događaju i načinima prijave, a organizatorima se uvijek možete javiti putem Facebooka i Instagrama.

studentica hoda po cesti
Share via
Copy link
Powered by Social Snap