Pretraga

Early bird ulaznice za obrazovni događaj godine u prodaji još samo ovaj tjedan

A- A+

Konferencija srednja.hr+ Obrazovnih deset, prva konferencija portala srednja.hr, održat će se hibridno, uživo i online, 5. studenog u kinu Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu. Ulaznice su već u prodaji, a po early bird cijeni moguće ih je kupiti do ponedjeljka, 4. listopada u 23:59h. Donosimo najvažnije informacije.

obrazovnih deset

Ulaznice po povlaštenoj cijeni za konferenciju ‘srednja.hr+ Obrazovnih deset’ moguće je nabaviti još samo ovaj tjedan | foto: srednja.hr

Portal srednja.hr, vodeći medij za mlade, obrazovanje i znanost u zemlji, slavi deset godina djelovanja. Povodom toga, organizira se obrazovni događaj godine koji će na jednom mjestu okupiti vodeće ljude obrazovanja i znanosti te same studente i učenike. Konferencija ‘srednja.hr+ Obrazovnih deset‘ održat će se 5. studenog od 09:00 do 17:00 sati u zagrebačkom kinu Kaptol Boutique Cinema, i to hibridno – uživo uz live prijenos. Program konferencije pogledate ovdje. Registracija gostiju započinje u 8:30.

Program konferencije organiziran u 12 panela i 8 predavanja obuhvatit će najvažnija pitanja obrazovanja i znanosti o kojima se pričalo proteklih deset godina. Pokušat će se pronaći i odgovor na izazove današnjice, ali i definirati kako trebaju izgledati obrazovanje i znanost budućnosti. Program je bogat, a sprema se i pokoje iznenađenje koje će se otkriti na samom događaju.

Ulaznice po povlaštenim cijenama, učenicima i studentima popust

Za posjetitelje događaja uživo, na koji će se moći ući uz COVID potvrdu, osigurano je 300 mjesta. Moći će se birati između programa u dvije dvorane, a za osvježenja tijekom pauza osiguran je catering. Gledatelji koji konferenciju odaberu pratiti online moći će gledati prijenos uživo, ali snimkama će moći pristupiti i do tjedan dana nakon konferencije.

Za ranoranioce koji se ovaj tjedan odluče na kupnju, osigurane su povlaštene cijene. Cijena early bird ulaznica za događaj uživo iznosi 350 kuna. Za studente i učenike osiguran je popust pa će za early bird pristup događaju uživo platiti 200 kuna. Early bird ulaznice za online pristup konferenciji iznose 300 kuna, odnosno 150 kuna za učenike i studente. Early bird ulaznice u prodaji su do 4. listopada do 23:59 sati, nakon čega će cijena porasti. Ulaznice su dostupne ovdje.

Detalji o samom programu će biti objavljivani gotovo svakodnevno kroz naredne tjedne na srednja.hr. Za one koji ne žele propustiti novosti, kreiran je i Facebook događaj dostupan ovdje.


Povodom 10. rođendana portala organiziramo konferenciju srednja.hr+ Obrazovnih deset čiji program pogledajte ovdje. Ulaznice možete kupiti putem Entrio sustava ovdje, a sve novosti možete pratiti putem rubrike srednja.hr+ ili preko Facebook događaja Konferencija: srednja.hr+ Obrazovnih deset

obrazovnih deset
Share via
Copy link
Powered by Social Snap