Pretraga

Elizabeta (22) osmislila Acro: Prvi planer za studente i srednjoškolce koji olakšava učenje

A- A+

Elizabeta Novaković je 22-godišnja poduzetnica koja je osmislila i proizvela Acro – prvi planer koji prati akademsku umjesto kalendarske godine. Bivša studentica dizajna tržišnih komunikacija svojim je izumom uvelike olakšala studentima organizaciju vremena te poboljšala njihovu produktivnost. Provjerite po čemu se njen planer razlikuje od ostalih planera te gdje ga možete kupiti i po kojoj cijeni.

Foto: privatna arhiva

Studentima i srednjoškolcima od velike je važnosti dobra organizacija, o čemu ovisi i njihov uspjeh. Stoga je 22-godišnja Elizabeta Novaković osmislila i proizvela Acro prvi akademski rokovnik u Hrvatskoj. Planer započinje i završava rujnom, a uz dnevne obaveze, osmislila je i dodatne rubrike kako bi pomogla studentima i srednjoškolcima te povećala njihovu produktivnost.

Onlin kupovina i nova izdanja

Acro se može kupiti i putem weba na shop.acro.com.hr. Trenutno je dostupan u svega pet linija, ali 22-godišnja poduzetnica ima u planu i nova limitirana izdanja.

Acro zaista pomaže studentima i srednjoškolcima

Ova mlada poduzetnica nedavno je diplomirala na studiju dizajna tržišnih komunikacija, a na ideju o Acru ju je nagnala vlastita ‘muka’.  Za vrijeme studiranja Elizabeta je mrsko dočekivala svaku novu godinu jer je znala da sljedećih nekoliko mjeseci mora nositi dva rokovnika ili prepisivati sve obaveze, popise i kontakate iz ‘starog’ rokovnika.

– Vjerujem da je Acro proizvod koji zaista pomaže osobama kojima je namijenjen. Činjenica je da je korištenje rokovnika najjednostavniji način bilježenja i da još uvijek ima velik broj poklonika. Želja mi je ostati u kontaktu s korisnicima Acro-a te svake akademske godine isti nadopuniti sadržajima za kojima bi se mogla pokazati dodatna potreba, izjavila je Elizabeta.

Izdvojeni članak

Mladi i inovativni: Dubrovački dvojac osmislio aplikaciju za brzo slušanje vijesti

Korisnici ga traže i u inozemstvu

Neki od sadržaja akademskog rokovnika su lenta slobodnog vremena, praćenje rokova i napretka seminarskih radnji, studentski poslovi, kontakti i popisi literature. Proizveden je u malim dimenzijama kako bi stao u svaku studentsku torbu. Acro je dvojezičan, zbog čega je svoje je prve korisnike već pronašao i u inozemstvu.

Nakon premijernog predstavljanja na ovogodišnjem izdanju Dana D, Elizabetin planer je dobio izvrsne povratne informacije od strane korisnika kao i prodajnih mjesta koja su prepoznala prednosti ovog proizvoda.

U svoju su ga ponudu dosad uvrstili Algoritam, Tisak Media, Lauba, Korak, Knjižara Ljevak, Školska knjiga, Prosvjeta, UPI2M, Iggy Concept Store, Paravan i Kino Europa Shop, a cijena je 69,90 kuna.

Foto: privatna arhiva