Pretraga

Evo iz koje zemlje dolaze najseksi žene, a iz koje muškarci

A- A+

Izbori najseksi nacija svijeta uvijek su zanimljivi, a neslaganje i raspravljanje o ukusima također ih neizbježno prati. Tako je najnoviju ljestvicu najatraktivnijih žena te muškaraca po zemljama napravio Miss Travel, koji tematizira putovanja, a ujedno je i portal za upoznavanje. Najseksi muškarcima svijeta proglasili su Australce, dok su čelno mjesto kod žena zauzele Brazilke. Donosimo i kompletne ljestvice prvih deset u obje kategorije.

Brazilski model Alessandra Ambrosio

Ljestvice najljepših, najzgodnijih, najpoželjnijih žena i/ili muškaraca, osobito kada se nastoji određenu grupu generalizirati, bude uvijek dosta bure i rasprave, osobito kod onih koji nisu zauzeli neku od čelnih pozicija. Tako je nedavno portal Miss Travel za upoznavanje i putovanja, napravio ljestvicu najseksi nacija svijeta. Australci su zauzeli prvo mjesto u konkurenciji muškaraca, dok su Brazilke najseksi pripadnice nježnijeg spola.

Izdvojeni članak

Scarlett Johannson ponovno najseksipilnija žena na svijetu

Zasigurno je malo začuđujuće što su Australci proglašeni najatraktivnijim muškarcima, budući da se prije nisu pojavljivali u vrhovima ovakvih ljestvica.

Na drugo mjesto Miss Travel je postavio modno osvještene Talijane, dok je treća pozicija ponovno neobična. Naime zauzeli su ju Englezi. Znakovito je međutim i dvojbeno što u prvih deset, čak pet nacija pripada engleskom govornom području.

Brazilke pak u ženskoj kategoriji na drugom mjestu prate Ruskinje, koje su uglavnom visoko pozicionirane na sličnim ljestvicama. Treće mjesto također je puno očekivanije nego li u konkurenciji muškaraca. Zauzele su ga Kolumbijke, koje su nerijetko pri vrhu na izborima ljepote.

Evo cjelokupne ljestvice najseksi muškaraca:

1. Australci

2. Talijani

3. Englezi

4. Škoti

5. Španjolci

6. Amerikanci

7. Irci

8. Brazilci

9. Kanađani

10. Nizozemci

Izdvojeni članak

Izašla lista atraktivnosti djevojaka prema nacijama: Evo kako su ocjenjene Hrvatice

Top deset u konkurenciji žena:

1. Brazilke

2. Ruskinje

3. Kolumbijke

4. Engleskinje

5. Filipinke

6. Španjolke

7. Australke

8. Bugarke

9. Južnoafrikanke

10. Kanađanke

Copy link
Powered by Social Snap