Pretraga

Evo zašto muškarci gube interes nakon što osvoje žene

A- A+

Mnogi muškarci luduju za određenom djevojkom ili ženom, sve do trenutka kada ih osvoje nakon čega naglo gube interes. Kad osjete određenu dozu sigurnosti, kreću u novu avanturu pa djevojke ostaju slomljenog srca i s brojnim upitnicima iznad glave. Razlog takvog njihova ponašanja je taj što pojedinci osjećaju strah od obaveze.

datedaily.mate1.com

Većina djevojaka nakon prekida sa svojim partnerima razmišlja u tom smjeru što s njima nije u redu i koji su krivi korak napravile pa je njihov odabranik izgubio interes za njih. Dok se ponekad zna dogoditi da su pripadnice ženskog spola krive za prekid, u drugim slučajevima se muškarci preplaše jer nisu spremni za vezanje, zbog čega gube interes za onima koje su već osvojili.

Izdvojeni članak

Prepoznajte varaju li vas partneri

Dokazivanje poželjnosti

Postoji određeni tip muškaraca koji ni kad odrastu i sazriju ne predvladaju strah od vezanja, braka i obaveze. Ti tipovi ne žele izgubiti osjećaj dostupnosti i slobode, a neprestano osvajanje pripadnica drugog spola dokaz im je kako su još uvijek poželjni. Zbog takvog načina razmišljanja i nesigurnosti, čim osjete kako su osvojili neku djevojku ili ženu, gube interes i kreću u novu potragu.

Natjecateljski tipovi

U drugu kategoriju spadaju muškarci kojima je osvajanje vid natjecanja jer svima žele dokazati kako oni mogu dobiti djevojku koju žele, nakon čega im prestaju biti zanimljive. Osim što su pripadnice nježnijeg spola ‘pale’ na njih, pobrinu se da ih drugi vide skupa, nakon čega iza sebe ostavljaju slomljena srca i traže novi izazov u životu.

Što poduzeti po tom pitanju?

Umjesto udaranja glavom od zid, žene bi također trebale igrati svoju igru. Odugovlačite te ih prisilite da se što više trude oko osvajanja vaše naklonosti i simpatija jer će muškarci na taj način postajati sve više zagrijani. Uvijek držite neku vrstu odstojanja kako biste i nakon dugotrajnog i intenzivnog druženja imali asa u rukavu kojim ćete ih iznenaditi.

Evo zašto muškarci gube interes nakon što osvoje žene
Share via
Copy link
Powered by Social Snap