Pretraga

Fakultetsko vijeće jednoglasno odlučilo: Pročešljat ćemo doktorat kandidata za splitskog gradonačelnika

A- A+

Kako je za Index potvrdio dekan osječkog Ekonomskog fakulteta, Fakultetsko vijeće te institucije jednoglasno je odlučio pročešljati doktorat aktualnog kandidata za splitskog gradonačelnika docenta Vice Mihanovića.

Vice Mihanović | foto: Facebook

– Fakultetsko vijeće osječkog Ekonomskog fakulteta jednoglasno je usvojilo prijedlog Uprave ‘o pokretanju postupka provjere pravovaljanosti provedbe postupka stjecanja doktorata znanosti dr. sc. Vice Mihanovića’, izjavio je za Index  Boris Crnković, dekan osječke Ekonomije.

Postupak je sada s Fakulteta prešao u nadležnost Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, čijem je Senatu upućen fakultetski prijedlog.

Izdvojeni članak

Fakultet istražuje je li HDZ-ov kandidat plagirao doktorat, a on i dalje predaje studentima

Podsjetimo, Index je prije nekoliko tjedana objavio tekst u kojem je razotkrio da je Vice Mihanović, HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Splita, plagirao doktorat. Samo program PlagScan 18,3 posto doktorata pokazao je plagijatem.

Izdvojeni članak

HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Splita plagirao doktorat: Samo PlagScan pronašao 18.3 posto plagijata

Budući da Mihanović predaje na Pomorskom fakultetu u Splitu, pitali smo ih hoće li se suradnja nastaviti. S fakulteta su poručili da hoće jer ‘doc. dr. sc. Vice Mihanović ispunjava sve zakonom predviđene uvjete’.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap