Pretraga

Fenomenalna prilika za one koji ne mogu bez Facebooka: Najveća društvena mreža na svijetu zapošljava Hrvate

A- A+

Ovih je dana Facebook raspisao oglas za posao u kojemu potražuje nove zaposlenike i to ovoga puta Hrvate. No, radno mjesto ne nalazi se u Hrvatskoj već u državi u kojoj je već veliki broj ljudi s naših prostora pronašao sreću – Irskoj.

Foto: pixabay

Kako piše Bug.hr, posljednjih se dana na Facebooku ‘vrti’ oglas u kojemu se traže Hrvati, ali mjesto rada nije Hrvatska, nego Dublin.

Izdvojeni članak

Viber se malo naslađuje Facebooku ‘podsjećajući’ korisnike zašto su oni najbolji za slanje poruka i pozive

Radno mjesto za koje su Facebooku potrebni Hrvati naziva se Market Specialist, a nalazi se unutar tima nazvanog Market Operations. Osnovna zadaća ovog tima jest identificirati i rješavati slučajeve u kojima je došlo do kršenja Facebookovih pravila korištenja, te tako graditi povjerenje i poboljšavati korisničko iskustvo na toj društvenoj mreži, piše Bug.hr. Oni koji se odluče prijaviti za ovaj posao moraju znati da će biti zaduženi za, primjerice, revidiranje korisničkih prijava nepoćudnog sadržaja, rješavanje problema vezanih za korisničke račune, analizu podataka i slično.

Potencijalni zaposlenik mora dobro poznavati aktualne događaje u Hrvatskoj, društvo i kulturu te ponašanje korisnika Facebooka, a pritom se i izvrsno služiti hrvatskim i engleskim jezikom. Poželjno je da osobe koje se javljaju na oglas imaju sposobnost strateškog razmišljanja te vještinu pristupanja problemu na analitički i kreativan način. Uvjet zapošljavanja je prvostupnička diploma ili magisterij, kao i dvogodišnje iskustvo. Detalje iz oglasa možete doznati na ovoj poveznici, a na istom se mjestu možete i prijaviti na oglas.

Kako piše Bug.hr, neto plaća za ovu poziciju za samca iznosi oko 2.600 eura mjesečno.

Fenomenalna prilika za one koji ne mogu bez Facebooka: Najveća društvena mreža na svijetu zapošljava Hrvate
Share via
Copy link
Powered by Social Snap