Pretraga

Foto izazov u Budimpešti: Natječite se za najbolju fotografiju i osvojite putovanje!

A- A+

Foto dani mladih i ove godine organiziraju Foto izazov izvan Hrvatske gdje na dva dana okupljaju ponajbolje mlade fotografe i uz putovanje, dobru zabavu i upoznavanje destinacije provode foto natječaj. Prijaviti se mogu svi zainteresirani putem web stranice Foto dana mladih i sudjelovati u ovom odličnom spoju putovanja, zabave i umjetnosti fotografije.

Ekipa Foto fana mladih vodi ljude željne fotografiranja i putovanja, ali i druženja i zabave u Budimpeštu od 7. do 8. prosinca na Foto izazov. Na foto natječaj se mogu prijaviti svi mladi, te dobiti priliku svojom fotografijom osvojiti još jedno putovanje.

Izdvojeni članak

Foto dani postaju međunarodni: ‘Trajat će 10 dana i okupit će stotinjak umjetnika iz cijele Europe’

Kako biste sudjelovali na spoju putovanja, zabave i umjetnosti fotografije prijavite se putem web stranice www.fotodanimladih.com.hr i sudjelujte na Foto izazovu gdje se na dva dana okupljaju ponajbolji mladih fotografi. Polazak je organiziran iz Karlovca i Zagreba, a po povratku sve fotografije odlaze u izbor za onu najbolju. Pobjednik se bira glasanjem na Facebooku, a za nagradu dobiva putovanje po izboru KAtravel agencije.

Foto izazov u Budimpešti: Natječite se za najbolju fotografiju i osvojite putovanje!
Share via
Copy link
Powered by Social Snap