Pretraga

[FOTO] Nakon povratka s praznika studente dočekalo iznenađenje, preuređen mnogima omiljeni kafić

A- A+

Postoji nekoliko krucijalnih mjesta u životu svakog studenta – soba/stan u kojem žive, fakultet i omiljeni kafić. Iako možda ne djeluje tako na prvu, ali upravo se u kafiću provodi većina vremena, pa je bitno pronaći kvalitetno mjesto. Splitski studenti više ne moraju brinuti oko toga.

Caffe bar Tinel, foto: Facebook, Studentski Centar Split

Na splitskom kampusu se nalazi gotovo pa sve što je studentima potrebno kako bi mogli uspješno izvršavati svoje studentske obaveze – velik broj fakulteta je smješten upravo tamo, kao i studentski dom, menza, studentski centar i sveučilišna knjižnica. Ipak, sve to nije dovoljno ako nedostaje jedna bitna stvar, a to je dobar kafić.

Caffe bar Tinel na splitskom Kampusu otvoren je 2015. godine, a sada iz tamošnjeg Studentskog centra javljaju da je za vrijeme zimskih praznika preuređen. Iako je u kafiću najbitnije kakva je kava i tko se tamo skuplja, nije naodmet ni privlačan ambijent u kojem ćete se osjećati ugodno. Na kraju krajeva, u omiljenom kafiću biste se trebali osjećati kao u svojem dnevnom boravku (u svojem tinelu).

Nakon preuređenja kafića, nastavlja se s redovitim aktivnostima koje se inače održavaju u Tinelu, kao što su pub kvizovi i koncerti.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap