Pretraga

[FOTO] Učenici V. gimnazije na Valentinovo napravili odmak od društvenih mreža i vratili romantiku u školu

A- A+

Povodom Dana zaljubljenih učenici V. gimnazije došli su na zanimljivu ideju, koju zapravo provode već nekoliko godina. Naime, na porti škole prije par dana, postavili su kutiju, u koju su učenici, ali i profesori mogli ubacivati pisma, kroz koja iskazuju ljubav i/ili poštovanje prema simpatijama, kolegama i prijateljima.

Danas su prigodno pisma i uručena osobama, kojima su bila namijenjena.

Izdvojeni članak

Očekuje se masovno pucanje ljubavnih veza za Valentinovo: Nemojte reći da vas nismo upozorili dovoljno rano

– Pa u principu ovo se u našoj školi već dulje godina događa u organizaciji Vijeća učenika. To smo danas sortirali i podijelili u razredima, a reakcije su na pisma bile vrlo simpatične. Neki su se nasmijali i zacrvenili. Budući da se konstantno dopisujemo preko društvenih mreža, malo smo na ovaj način željeli napraviti odmak od modernih tehnologija i vratiti staru romantiku u školu, govori nam predsjednik Vijeća učenika Matej Črep.
 
Na fotografijama možete vidjeti da su poruke ubacivali i profesori (koji su maskirani s obzirom da se radilo o pokladnom utorku), no Matej nam otkriva da su profesori i dobivali pisma.
– Profesorima su stizala simpatična pisma ljubavi i zahvale za njihov posao, zaključuje predsjednik Vijeća učenika V. gimnazije.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap