Pretraga

[FOTO] Velika škola na jugu pohvalila se novom informatičkom učionicom, zavirite u unutrašnjost

A- A+

Započela je nova nastavna godina, a neke škole ljeto su iskoristile kako bi dodatno uredile prostorije i učionice. Među njima je Gimnazija Antuna Vrančića u Šibeniku, koja se pohvalila kako su uredili informatičku učionicu.

Učenike Gimnazije Antuna Vrančića u Šibeniku povodom početka nove nastavne godine dočekalo je malo iznenađenje – učionica u kojoj pohađaju nastavu informatike dobila je potpuno novi izgled te su nabavljena nova računala.

– Na inicijativu ravnatelja Zorana Smolića odlučeno je potpuno preurediti učionicu i prilagoditi je suvremenim zahtjevima informacijsko-komunikacijske tehnologije. Kabinet Informatike prethodno je imao 24 zastarjela računala s radnim jedinicama okrenutim prema zidu, što je većini učenika otežavalo praćenje nastave, obavijestili su iz škole.

Izdvojeni članak

Lijep početak škole: Učenike nakon praznika dočekala nova učionica u kojoj će razvijati igrice

Ističu da su u prvoj fazi napravili sve građevinske radove, ugradili su električne instalacije i postavljeni su novi stolovi i stolice okrenuti prema katedri.

– Prije početka ove školske godine nabavljena su 24 nova All-In-One računala i interaktivni zaslon kako bi učenici s početkom nastavne godine mogli polaziti nastavu informatike u novoj i modernoj učionici, poručili su iz škole.

Zahvalili su i Šibensko-kninskoj županiji koja je osigurala financijska sredstva za obnovu i opremanje informatičke učionice.

– Nadamo se da ćemo našim radom u učionici opravdati uložen trud i financijska sredstva, poručuju iz šibenske Gimnazije.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap