Pretraga

Fotogalerija: Najpodmukliji načini za varanje na testovima

A- A+

Otkad je školaraca postoje i razne izmišljotine do kojih dolaze oni kreativni kojima se ne da spremati gradivo. Načina za prepisivanje je mnoštvo, od kojih svaki donosi rizik da ćete biti uhvaćeni, no i mogućnost da ćete unatoč neznanju izvući dobru ocjenu. Donosimo najbolje načine prepisivanja.

Prepisivanjem na testovima i varanjem služe se mnogi srednjoškolci, ali i studenti koji nisu spremili gradivo iz kojeg trebaju pokazati znanje. Neki se njima služe i zato jer nisu sigurni u svoje znanje, pa se žele dodatno osigurati. Ne preporučujemo prepisivanje, no ukoliko to i dalje želite raditi, barem to činite kako se spada. Donosimo najbolje i najpodmuklije načine za varanje na ispitima.

Izdvojeni članak

Zanimljiv način prepisivanja

Iskoristite bocu vode ili maramice

Naravno da većina profesora traži da s klupe sklonite sve osim papira, olovke i boce vode. Upravo potonje možete iskoristiti kao šalabahter, i to tako da ispod etikete zalijepite papir na kojem pišu informacije koje vam trebaju, a koje možete lako prepisati na svoj ispit. I maramice su obično dozvoljene na ispitima, stoga i to možete iskoristiti, tako da na njih napišete što vam treba, te odglumite prehladu. Kada izvučete maramicu lako možete pročitati sadržaj s iste.

Izdvojeni članak

Kad te uhvate u prepisivanju

Gumica za brisanje i flasteri također dobro dođu

Pisanje po stolovima vam je vjerojatno već poznato, jer su to gotovo svi radili, a ako se i dalje želite držati te metode, pazite da to ne činite na mjestima gdje je profesoru dobro vidljivo dok se šeće po učionici ili dvorani. Gumica za brisanje može vam dobro poslužiti, pogotovo ako je veća. Na jednu stranu možete napisati podsjetnike koji vam trebaju, a poslije lako možete izbrisati dokaz prstima. Mnogi učenici i studenti šalabahtere pišu na ruku, ispod rukava, a ako vam se ne da šarati po koži, na nju nalijepite širi selotejp koji nije sjajan, i po kojem se može pisati, a nakon testa ga jednostavno odlijepite s ruke. Flaster također može poslužiti u varanju na ispitima, kao i još neke taktike koje donosimo u fotogaleriji.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap