Pretraga

[FOTOGALERIJA] Rizvan City postaje idealno mjesto za školski izlet i ekskurzije

A- A+

Želite li sa svojim kolegama iz razreda doživjeti na školskom izletu nešto novo i drugačije? Dosta vam je standardnih izleta koji su orijentirani samo na posjete muzejima?

Adria Velebitica je turistička agencija koja se specijalizirala za organizaciju i izvođenje aktivnih programa na otvorenome za školske grupe te team building programa za firme, u čijem vlasništvu se nalazi JEDINSTVENI PUSTOLOVNO-IZLETNIČKI CENTAR RIZVAN CITY.

Centar se nalazi u Lici, u prekrasnoj prirodi, i nudi na jednom mjestu mnoštvo zanimljivih aktivnosti (šumski adrenalinski park, zip line, stijena za penjanje, paintball, streličarstvo, ljudski stolni nogomet, divovska ljuljačka, itd).

Zašto se ograničiti samo na posjete kulturnim i prirodnim znamenitostima, kad možete provesti dan na otvorenom u prirodi, na čistom zraku daleko od urbane svakodnevice. Jedinstvenost ponude i ambijent u kojoj se naš centar nalazi čini nas idealnim odredištem za vašu sljedeću ekskurziju ili izlet.

Jedinstvenost ponude i ambijent u kojoj se naš centar nalazi čini nas idealnim odredištem za vaš sljedeći školski izlet, gdje ćete se dobro provesti, zabaviti a i razvijati timski duh i zajedništvo.

I to nije sve. Uz našu lokaciju se mogu vezati svi izleti ili ekskurzije u Lici ili na udaljenijim destinacijama (npr. Dalmacija). Udaljeni smo 15-tak minuta vožnje od izlaza sa autoceste (čvor Gospić), 10 min. vožnje od Memorijalnog centra Nikole Tesle.

Sve naše aktivnosti se izvode pod stručnim vodstvom instruktora koji su pripadnici Gorske službe spašavanja i uz korištenje atestirane opreme.

Kontaktirajte nas, zatražite dodatne informacije, a mi ćemo se potruditi da vam objasnimo sve detalje i mogućnosti te napravimo najbolji cool izlet samo za vas.

Posjetite naše web stranice na www.rizvancity.com ili nas potražite na Facebooku na www.facebook.com/RizvanCity

P.S. Zapamtite! Naš centar je jedinstven u Hrvatskoj i garantiramo izvrstan program !!!

Copy link
Powered by Social Snap