Pretraga

Gdje u petak van?

Ovog petka donosimo vam popis najboljih tuluma u Zagrebu i Splitu, a vi sve što trebate napraviti za dobar provod je kliknuti i provjeriti što vam sve nudimo.

dubrovacki.hr

Petak, 2. studenog, Zagreb:

Hemingway: M.I.L.F. Party. ”Man, I Love Fridays” Party biti će posvećen najvećim hitovima današnjice uz DJ Duixa.

In Bar: Tamburaška večer. Zabava uz najbolje tamburaške sastave počinje od 22:30.

Mansion: College Invasion @ Mansion. Tjedan dana nakon gostovanja Adriana Luxa, Mansion priprema studentski party svih Zagrebačkih fakulteta. Popis za besplatan upad vrijedi do jedan, a tulum počinje u 23 sata.

Maraschino Bar: Downtown Shuffle

Močvara: The Prodigy night. Ljubitelji ovog kultnog engleskog benda stigla je noć samo za vas. Hitove The Prodigyja ali i njihovih prijatelja: Penduluma, Fatboy Slima, Rage Against The Machinea i drugih puštat će Triforce crew iz Zagreba, a ulaz je besplatan.  

Pepermint: Fresh Funk večer. DJ Nen in black za posjetitelje će birati samo najbolje funk hitove. Ulaz započinje od 22 sata.

Purgeraj & Park: Mixtape District- MTVile. Svi vi koji se svakodnevno morate laktariti s prijateljima oko glazbe na laptopu požurite u petak u Purgeraj. Na repertoaru su najveći hitovi Green Dayja, Rihanne, Black Keysa i ostale popularne ‘You Tube ekipe’. Ulaz je slobodan, ali zabranjen za mlađe od 18.

Tvornica kulture: Tuxedomoon (koncert). Nakon punih pet godina američki post punk bend Tuxedoomon ponovno nastupa u Hrvatskoj. Cijena ulaznice u pretprodaji je 100, a na dan koncerta 120 kuna.

Željezničar: Oddvod party. Oddvod ekipa vas vodi na put uz trance glazbu sa stranim i domaćim DJ-evima. Cijena ulaznice je 35 kuna do 23 sata, odnosno 50 kuna kasnije. 

Petak, 2. studenog, Osijek:

Cocktail BarKA: Hard 2 belive s Kristinom Lalić

Medium: Prvi samostalni koncert grupe Nebo održat će se večeras u osječkom klubu Medium. Ulaz je 30 kuna, happy hour traje od 21 do 23 sata.

trosjed.net.hr

Petak, 2. studenog, Split:

Immperium: koncert Stoje. Ulaznice u pretprodaji su 30, a na ulazu 50 kuna.

Quasimodo: Quasimodo petak 33 uz DJ Venom

Tropic: disco večer

Vanilla: live svirka grupe Viva

Petak 2. studenog, Rijeka i Istra:

Tunel: Yeah!Indie Yeah! Senzorz dj set. Senzori sad već po treći put uskaču na mjesto glazbenih selektora i svaki prvi petak u mjesecu Tunelu serviraju Indie po svom izboru. Ulaz je besplatan s početkom u 22 sata.

Pietas Julia: Chivas Regal part (Pula)

Garage ultra loung: Ovog petka po prvi put u klubu GARAGE u Umagu gostuje popularni party R’n’B Exclusive. Cijelom događaju pridružuje se i kamerman koji će najbolje kadrove montirati u kratki video spot stoga se pripremite na vruću atmosferu ovog petka u klubu Garage. 

Gdje u petak van?
Share via
Copy link
Powered by Social Snap