Pretraga

‘General Weed’ Srđan Ćuk za legalizaciju marihuane u osobne potrebe

A- A+

Još se jedna poznata ličnost odlučila izjasniti ZA legalizaciju marihuane. Srđan Ćuk, poznatiji kao General Woo, jučer je na svom Facebook profilu prenio tekst MARIJUANADoctors.com u kojem se zalaže za ozakonjenje uzgoja te biljke za osobne potrebe. Njegovu poruku prenosimo u cijelosti.

https://www.facebook.com/mmjdoctors

Izdvojeni članak

‘Želimo referendum za legalizaciju marihuane u Hrvatskoj’: predstavit ćemo kanabis kao temelj nove ekonomije

Vjerujemo da bi svi zakoni o konoplji trebali uključivati uzgoj za osobne potrebe, kojim se ljudima dopušta uzgoj X biljaka za osobnu uporabu. Iako osobno ne bih stavio ograničenje na to koliko biljaka možeš uzgojiti, činjenica je da zastupnici nikada ne bi dopustili da se to dogodi, tako da pronalaženje kompromisa od oko 6-10 biljaka po odrasloj osobi je više nego u redu.

Zašto bi trebalo dopustiti uzgoj za osobne potrebe?

1. Kontrola kvalitete – sami ćete znati točno što se događa tako što ćete kontrolirati rast od sjemena do berbe.

2. Količina – Za izradu kanabis ulja trebate otprilike kilogram za 60 ml. Tako da je to za one koji trebaju lijek najisplativiji način liječenja.

3. Učiniti narko kartelima konoplju neprofitabilnom – Ako svatko može uzgajati, zašto bi itko kupovao prljavo smeće iz kartela?

4. Vedri spokoj – Uzgoj vlastitog kanabisa je mirno, stres olakšavajuće iskustvo …

5. Sloboda – Konačno, to je biljka … zašto bi bili ograničeni u rastu nečega što je prirodno kao kanabis

HomeGrowing‬ je nešto za što bismo se svi trebali boriti, čak i ako u vašoj državi trenutno nije prihvaćeno … Što bi trebalo potaknuti zakonodavce da usvoje zakonske izmjene kako bi omogućili uzgoj za osobne potrebe!?

Copy link
Powered by Social Snap