Pretraga

Gnjusni pervertit mota se oko šibenskih škola i vreba djevojčice: ‘Ajd, dođi. Primit ću te u krilo. Ajd, dobiješ 50 kunića’

A- A+

Redakcija Provjerenog NoveTV na zadatak je u blizini srednje škole u Šibeniku poslala svoju novinarku Anu Malbašu. Snimajući reportažu, našla se u šokantnoj situaciji kada joj je prišao stariji muškarac, koji ju je zamijenio za školarku. Ubrzo shvativši kako je riječ o pervertitu, pozvala je televizijsku ekipu, a sama je novinarka mobitelom snimila dio situacije u kojoj joj muškarac nudi 50 kuna da se ljubi s njim i priznaje kako je isto činio i s 15-godišnjakinjom.

Screenshot: Facebook; Provjereno

– Prolazila sam ovuda kada me je zaustavio stariji gospodin i ponudio mi da se prošetamo. Odbila sam. A nakon toga mi nudi 50 kuna da se prošetamo i nešto drugo radimo, prepričava situaciju novinarka Provjerenog NoveTV.

Shvativši što se događa razgovor kreće snimati, a kazala mu je i da najprije nešto kratko mora obaviti i u to vrijeme poziva snimatelje. Muškarac, u strahu da ga netko ne vidi, novinarku poziva u skrivenu ruševnu kuću.

‘Ja mislim da sam fer i da nisam neki odvratan čovik’

Izdvojeni članak

Šokantno: Pokazao koliko lako pedofili pomoću interneta pronalaze svoje žrtve

– Šta misliš da ću te ja pojest? Pa nisam vuk. Ja ne jedem nikoga niti grizem. Kako ti budeš prema meni, tako ću ja bit’ prema tebi. Ja mislim da sam fer i da nisam neki odvratan čovik. ‘Ajd, dođi. Primit ću te u krilo. ‘Ajd, dobiješ 50 kunića, kazao joj je u jednom trenutku muškarac.

Ona čitavo vrijeme odbija ući, govoreći kako ju je strah, a on objašnjava da se nema čega bojati, te kako se nedavno ondje ljubio s djevojčicom iz osmog razreda, i za to joj dao 20 kuna.

– Osmi razred, 15 godina, osmi razred. S njom sam samo bio jedanput, bio sam s njom nazad par dana. I trebali smo se dogovorit’ za sutra. Dogovorili smo se za sutra naći, prepričava novinarki Provjerenog.

Točan broj godina nije želio otkrivati, najprije je kazao da mu je 68, a potom 58. Razliku u godinama između novinarke i sebe pokušao je opravdati primjerom Donalda Trumpa i njegove supruge Melanije.

– Koliko ima predsjednik Sjedinjenih američkih država, a koliko ima žena godina, Slovenka ona, jesi vidila?, pita ju muškarac u pokušaju nagovaranja, na što mu novinarka odgovara kako je prva dama SAD-a ipak punoljetna.

Šibenska policija obavještena o događaju

Ubrzo nakon toga muškarac se naljutio na novinarku, a postaje i pomalo agresivan, nakon čega je potražio još skrivenije i mračnije mjesto, pothodnik. Umoran od konstantnog odbijanja, brzo odlazi u nepoznatom smjeru.

Izdvojeni članak

Profesor osumnjičen za pedofiliju vraća se u školu, roditelji u strahu

Sav snimljeni materijal ekipa Provjerenog dostavila je u šibensku policijsku postaju, nakon čega su otkrili i da je muškarca u krugu škole vidjela i jedna djevojčica. Nakon toga uputili su se u osnovnu školu odakle je navodno osmašica s kojom se muškarac tog jutra morao naći. Ravnatelj je ostao iznenađen saznanjima o navodnom susretu starijeg gospodina s učenicom.

– Naravno, ukoliko bi se nešto takvo pokazalo točnim da bi naša škola promptno reagirala, rekao je Natko Duvnjak, ravnatelj Osnovne škole Jurja Dalmatinca.

Čitav prilog ekipe Provjerenog možete pogledati na ovoj poveznici.

Copy link
Powered by Social Snap