Pretraga

Golotinja je zločin: Studentu kazna zatvora na godinu dana

A- A+

Kao od majke rođen otprilike bismo mogli opisati ‘odjevnu kombinaciju’ mladića koji je svoje psihičke probleme odlučio riješiti šetajući gradom potpuno gol.

Pinterest

Student iz francuske pokrajine Champagne svoju je pretjeranu sramežljivost odlučio liječiti na najbezbolniji način time da se po ulicama svog grada šeće potpuno gol. Možda bi francuski student izliječio svoj kompleks da neobični ‘mimohod’ gradom građani nisu prijavili policiji, nakon čega je 26-godišnjak uhićen.

Poslušao savjet internetskog portala

Izdvojeni članak

Nevjerojatni zakoni u svijetu: U Francuskoj se dozvoljeno vjenčati za mrtvu osobu

Studenta je na potez da gol šeta gradom ponukao jedan internetski portal koji navodi da se nagom šetnjom gradom među ljudima sramežljive osobe rješavaju ovog kompleksa, a time jačaju i samopouzdanje. 

Sve bi to bilo uredu da su na portalu napomenuli kako ovom neobičnom, psihoterapeutskom šetnjom, sramežljive osobe mogu biti uhićene i osuđene na zatvor. 

Naime, mladić je brzo nakon što je viđen od strane svojih sugrađana iz Château-Thierryja uhićen te mu prijeti kazna u iznosu od 15.000 eura ili godina dana zatvora. Kako pišu tamošnje lokalne novine Le Pays Briard, student završava svoj diplomski rad pa mu možda neka vrsta izolacije ne bi škodila.

Copy link
Powered by Social Snap