Gubi im se svaki trag: U proteklih tjedan dana nestalo čak 9 maloljetnika u Hrvatskoj

U proteklih tjedan dana u Hrvatskoj je nestalo 11 mladih ljudi, od čega je čak devetero njih maloljetno! Ako ste ih vidjeli ili imate bilo koju informaciju koja bi mogla pomoći u njihovoj potrazi, javite se u najbližu policijsku postaju ili na Nestali.hr.

Franka Troje Kanižanec (17)

Visoka je 165 centimetara ima crnu kosu te slabiju tjelesnu građu. Nestala je 21. kolovoza s adrese prebivališta odnosno Ostrogovićeve ulice u Zagrebu.

Brendon Oršoš (15)

Visok je  centimetara te ima crnu kosu i boju očiju. Nestao je 20. kolovoza s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava, a u trenutku nestanka bio je u crnoj majici kratkih rukava i plavim hlačama. 

Ivan Šahdomerović (15)

Ivan je visok 175 centimetara i slabije je tjelesne građe, a udaljio se jučer iz obiteljske kuće na adresi Držićeva ulica u Solinu. U trenutku nestanka na sebi je imao bijelu majicu sa šarenim printom lubanje, kratke sivo-crne maskirne hlače i tenisice Adidas.

Iva Šajnović (17)

Iva je visoka 155 centimetara ima crnu ravnu kosu te zelene oči. Nestale je 19. kolovoza s adrese Pušća 25 u Omišlju. Osim navedenih fizičkih karakteristika valja istaknuti da ima tetovaže na lijevoj potkoljenici i lijevoj zapešću u vidu slova LEON.

Šakira Zahirović (15)

Djevojka visoka 160 centimetara, smeđe boje očiju i jače tjelesne građe udaljila se jučer s adrese Tuškanac u Zagrebu i otada joj se gubi trag. U trenutku nestanka osoba je bila odjevena u crnu majicu bez rukava, kratke hlače i rozo-crne tenisice.

Ajdin Hodić (20)

Ovaj mladić mršavije građe, smeđih očiju i kose udaljio se 18. kolovozas adrese Brezovička cesta u Zagrebu i od tada mu se gubi trag. U trenutku nestankabio je odjeven u tamnosivu majicu, donji dio trenirke i tenisice.

__________________________________________________________________________________

Bruno Zotman (26)

Visok je 185 ima smeđe oči i boju kose. Jučer se udaljio s s adrese u Bogovićevoj u Zagrebu, s osobnim automobilom marke Smart, bijele boje, registarskih oznaka ZG2286GM.

Azra Ramajana Abaz (16)

Visoka je 165 centimetara i ima crnu kosu te smeđe oči. Dana 19. kolovoza udaljila se s adrese u Ulici Svetog Mateja u Zagrebu i od tada joj se gubi trag. U trenutku nestanka bila je odjevena u crveni gornji dio trenirke, siva majicu bez rukava, smeđi donji dio trenirke i crne tenisice s kričavim vezicama.

Noah Fajdetić (15)

Noah se 22. kolovoza udaljio s adrese Vukovarska 47, gdje inače boravi i od tada mu se gubi trag.

Dalibor Ivanušić (14)

Ovaj se 14-godišnjak jučer udaljio s adrese Selska cesta u Zagrebu te mu se od tada gubi trag.

Valentina Petek (16)

Dva dana poslije svoga 16. rođendana odnosno 21. kolovoza, Valentina se udaljila s adrese na zagrebačkom Tuškancu. Ima smeđu kosu, a u trenutku nestanka imala je kratke hlače i bijelu majicu.

Odgovori