Pretraga

Haljina s potpisom: Učenici oslikali haljinu učiteljice

A- A+

Nakon što je objavila fotografije svoje haljine s posvetom, razrednica iz Oklahome postala je viralni hit na internetu. Naime, Chris ShaRee Castleburry odlučila se oprostiti od svojih prvašića na originalan način pa su učenici oslikali njenu haljinu crtežima koje će ova domišljata profesorca vječno nositi kao uspomenu na svojem odjevnom komadu.

Izvor: Chris ShaRee Castleburry, Facebook

Izdvojeni članak

Učenica iz Dubrovnika koja je uvijek šutjela svog je učitelja ostavila bez teksta

Umjesto nakita, bombonjera i cvijeća na koje su razrednice već odavno navikle, ova Amerikanka, razrednica prvoga razreda odlučila se na neobičan i mnogo efektniji poklon. Kako je napisala na svom statusu, za najsretniji kraj školske godine pobrinuli su se njezini mali umjetnici, a crteži cvijeća, životinjica, sunca i dirljivih poruka učinili su haljinu najposebnijom na svijetu.

Kupivši bijelu haljinu i flomastere za tekstil, učenici osnovne škole Pat Henry u Lawtonu imali su tako privilegiju dizajnirati haljinu svoje učiteljice, a ona se u stilu velike zvijezde na Facebooku pohvalila da nosi kreaciju svoga razreda. 

Nakon što su umjetnička djela malih Picassa kako ih je nazvala bila gotova, Chris je objavila fotografije haljine, a u vrlo kratkome vremenu njezina je objava bila podijeljena nešto manje od 70 tisuća puta. Na ideju je kaže, došla jedan dan dok je uživala ispijajući čaj sa svojom sestrom.

– Budući da volim nositi pomalo šašavu odjeću, ova ideja činila se kao savršenom. Htjela sam na jednom mjestu objediniti svoj razred i da crtežima iskažu svoje osobnosti, priznala je učiteljica za Huffington Post , te dodala kako će ukrašavanje haljina postati ubuduće njena tradicija, koju će ne sumnjamo početi slijediti i druge učiteljice.

Haljina s potpisom: Učenici oslikali haljinu učiteljice
Share via
Copy link
Powered by Social Snap