Pretraga

Hit ideje za božićne poklone: Zagrebački faks objavio shopping vodič s proizvodima svojih bivših studenata

A- A+

Kao i prošle godine, ZŠEM je izbacio svoj Alumni Xmas Gift Guide kroz kojeg prezentiraju uspjehe svojih sadašnjih i bivših studenata te time osnažuju svoju zajednicu, kako prijateljsku, tako i poslovnu.

ZSEM Alumni Xmas Gift Guide 2021

Alumni Xmas Gift Guide donosi inspiraciju za poklone | Foto: ZŠEM

Ovo je treći po redu ZŠEM-ov Alumni Gift Guide, ali drugi po redu Xmas Guide. Postoji i Summer Guide koji prikazuje ljetnu ponudu ZŠEM Alumnija u kojoj možete pronaći ponešto za plažu, razne proizvode te koje restorane posjetiti na kontinentu kao i na moru.

ZŠEM Xmas Guide

Xmas Guide sadrži i primamljivu gastronomsku ponudu | Foto: ZŠEM

Za svakoga ponešto!

U Alumni Guide-ovima sudjeluje preko stotinu tvrtki, tj. uspješnih alumnija. Xmas Guide sadrži proizvode koji su raspoređeni po kategorijama: pokloni za ljepotu i zdravlje, nešto za ljubimce, hrana i vino, pokloni za uređenje doma, odmor i smještaj, gastronomija i mnogi drugi.

– Način na koji ZŠEM vodi brigu i prati svoje sadašnje i buduće studente je odličan te samo mogu zahvaliti što sam dio ove priče i što se moje ideje promoviraju kroz Alumni Guide, naglašava Maja Čatlak, direktorica tvrtke Adria Future Tech – koja se bavi biorazgradivim papirnatim slamčicama s kojima se ne onečišćuje okoliš. Slamke su glutenfree, veganske i košer te traju 4-6 sati u napitku bez razgrađivanja.

ZŠEM Vas poziva da kroz njihov Gift Guide pronađete nešto za sebe i svoje bližnje te Vam žele sretan Božić i Novu Godinu!

Hit ideje za božićne poklone: Zagrebački faks objavio shopping vodič s proizvodima svojih bivših studenata
Share via
Copy link
Powered by Social Snap