Pretraga

Hladan kao špricer: 18-godišnjak ‘prebio’ Kotigu za 100.000 kn u Potjeri

A- A+

U večerašnjoj kviz emisiji Potjera 18-godišnji učenik Luka Vidović osvojio je 100.000 kuna u završnoj potjeri u kojoj se sam sučelio s lovcem Deanom Kotigom koji mu je iskreno čestitao na uspjehu. Luka je odgovorio na 15 točnih pitanja u dvije minute, a imao je samo jedno pitanje prednosti na početku jer je u finalnu potjeru ušao sam.

Luka Vidović | sreenshot: HRT Potjera

Iako su ga kolege iz ekipe, koji su kasnije ispali, nagovarali da uzme srednju ponudu učenik Klasične gimnazija fra Marijana Lanosovića s pravom javnosti uzeo je višu ponudu od 100.000 kuna na koju ga je nagovarao sami lovac Dean Kotiga.

Mladi Vidović tako je u finalni krug ušao samo s jednim pitanjem prednosti, a u 120 sekundi odgovorio je na 15 pitanja s točnim odgovorom, što se rijetko viđa i kada su ekipe u punom sastavu. Pokazalo se to nedostižnim za lovca Kotigu koji je zapeo na devet pitanja, a Luka je iskoristio njegovo neznanje i s time si povećao prednost. Na pitanje gdje se nalaze ugrožene ptice, dao je djelomično točan odgovor na što se i sami voditelj Filipović nakratko izgubio, a potpuno točan odgovor bio je ornitološki rezervat.

– Hvala Dejanu što nije stigao i to je to, kratko je komentirao na kraju emisije, a Tarika je zanimalo kako će se obraniti od cura u Slavonskom Brodu za što nije ponudio odgovor.

Lovac Dean Kotiga iskreno je čestitao osvojenom iznosu te mu je poručio da uživa s novcima te da se dobro proveseli.

– Kako hladan mladić s ovih 18 godina. Špricer, iskomentirao je Tarik Filipović.

Hladan kao špricer: 18-godišnjak ‘prebio’ Kotigu za 100.000 kn u Potjeri
Share via
Copy link
Powered by Social Snap