Maturant iz Slavonskog Broda nam otkrio na što će potrošiti 100.000 kuna osvojenih u Potjeri

Luka Vidović, 18-godišnji je maturant Klasične gimnazije fra Marijana Lanosovića s pravom javnosti koji je u sinoć prikazanom kvizu Potjera osvojio 100 tisuća kuna. Prvo je suprotno savjetima kolega išao na višu ponudu pa je onda u završnoj Potjeri sam obranio osvojeni iznos, odgovorivši točno na 15 pitanja. Luka nam je rekao na što misli potrošiti osvojeni novac, kakvi su mu hobiji te što namjerava upisati nakon srednje škole.

Luka Vidović je 18-godišnjak iz Slavonskog Broda koji je u sinoć prikazanom kvizu Potjera zadivio naciju. Donio je 100.000 kuna u završnu potjeru te ih je tamo sam obranio, odgovorivši na 15 pitanja. Vidno iznenađeni lovac Dean Kotiga ostao je na devet odgovora u završnoj potjeri, s tim da je Luka odgovorio i na jedno njegovo, time ga vrativši još korak, od ionako dalekih 16, koliko je ukupno trebao stići.    

Hladan kao špricer: 18-godišnjak 'prebio' Kotigu za 100.000 kn u Potjeri

Uvijek sam gledao kvizove, a čim sam napunio 18 prijavio sam se na Potjeru

Maturant Klasične gimnazije fra Marijana Lanosovića s pravom javnosti odličan je učenik te je u dilemi koji će fakultet upisati. Za sada mu je prvi izbor psihologija. Za kvizove se zainteresirao veoma rano.

– Svi članovi moje obitelji imaju naviku gledati tv kvizove, tako da ih odavno pratimo zajedno. Počelo je s Milijunašom, koji mi je još uvijek najzanimljiviji kviz koji se prikazivao kod nas, rekao nam je Luka.

No osim gledanja kvizova, u obitelji Vidović postoji tradicija nastupa na kvizovima.

– Brat mi je sudjelovao u Najslabijoj karici i pobijedio je, otkrio nam je 18-godišnjak.

Novac na putovanja, obitelj i prijatelje

Obzirom da nije mala stvar kada se danas probudite kao prosječni hrvatski maturant, a sutra imate 100.000 kuna u džepu,  pitali smo Luku na što će potrošiti ovaj veliki iznos.

– Nisam odlučio ništa konkretno, ali dio ću sigurno odvojiti za putovanja, dio ću dati roditeljima, bratu i sestri, a počastit ću i društvo. Nešto ću sačuvati i za studij, objasnio nam je maturant iz Slavonskog Broda, koji namjerava ići na fakultet u Zagreb.

Za kraj nam je objasnio i čime se još interesira uz praćenje kvizova.

– Gledam filmove, igram košarku i izlazim s društvom, bio je kratak i precizan Luka, kao i u sinoćnjoj Potjeri.

Odgovori