Pretraga

Hrvatski Telekom održao obećanje i povisio minimalne satnice studentima

A- A+

Mnogi filozofi i općenito razumni ljudi, složit će se s tezom da je postojanje čovjeka smisleno i vrijedno, ukoliko ovaj svijet učini barem malo boljim mjestom za život. Studentica Filozofskog fakulteta u Splitu Marija Pavić je još mlada te vjerujemo da će napuniti svoju kolekciju dobrih djela, ali već sada možemo reći da je prije navedenu misiju ispunila.

Stari screenshot oglasa sa spornim elementima

Naime, ona se pobunila zašto Hrvatski telekom za rad u pozivnom centru i u administrativnom odjelu studentima nudi minimalnu satnicu od 16 kuna, iako je od strane Studentskog centra Split preporučena minimalna satnica od 18 kuna. Što je najbolje od svega, ona ni ne radi za spomenutog operatera nego je kao pravi studentski aktivist ‘zarežala’ za svoje kolege.

Izdvojeni članak

Pod pritiskom studentice moćni Hrvatski telekom popušta i diže minimalnu satnicu

Iako dakle spomenuti teleoperater, nije prekršio nikakvu zakonsku odredbu, Marijine oštre poruke na Facebooku, isprovocirale su predstavnike HT-a da podignu minimalne satnice.

To su odmah obećali u prepisci, a kao što možete vidjeti u potonjem screenshotu, sada su to učinili i u službenom oglasu na stranicama splitskog SC-a.

Na prvi pogled se dvije kune po satu ne čine kao pompozna zarada, međutim tijekom mjeseca, da ne govorimo godine, zbrojit će se neke kune u najčešće skromnom studentskom budžetu.  

Novi iznos minimalne satnice / Screenshot Studentski centar u Splitu

Share via
Copy link
Powered by Social Snap