U Hrvatskoj ovaj tjedan nestalo sedmero mladih ljudi: Jeste li ih vidjeli?

U Hrvatskoj je ovoga tjedna nestalo sedmero mladih osoba, a šestero od njih je maloljetno. Ako ste ih vidjeli ili raspolažete bilo kojom informacijom koja bi mogla bi mogla biti od koristi u potrazi, javite se u najbližu policijsku postaju ili na nestali.hr.

Andrea Hudurović (15)

Djevojka je visoka 165 cm, ima crnu kosu i srednje je tjelesne građe. Nestala je 31. ožujka, udaljivši se s adrese boravišta u Sisku. U trenutku nestanka bila je odjevena u svjetlu majicu, sivu vestu s uzorkom i crne tajice.

Ana Mihajlović (16)

Visoka je 168 cm, ima crnu kosu i smeđe oči te je srednje tjelesne građe. U trenutku nestanka bila je odjevena u sivu trenirku, crnu majicu i tenisice, a nestala je 3. travnja udaljivši se s adrese u Zagrebu.

___________________________________________________________

Thomas Ivanković (17)

Visok je 170 cm, ima kestenjastu kosu i slabije je tjelesne građe. Nestao je u Osijeku, udaljivši se s adrese boravišta 4. travnja.

____________________________________________________________

Nada Mirković (17)

Od informacija je policija jedino objavila kako je visoka 165 cm i ima crnu kosu. Nestala je 4. travnja u Rijeci, udaljivši se s mjesta nestanka u nepoznatom smjeru. Nestanak se vodi u PU primorsko-goranskoj.

__________________________________________________________

Emina Rizvani (14)

Visoka je 174 cm, ima ravnu, riđu kosu i velike, kestenjaste oči. Ovalnog je lica, ima ravan nos srednje veličine i ovalne uši srednje veličine (slobodna resica). Srednje je tjelesne građe. Djevojka je nestala 1. travnja, udaljivši se s adrese u Rijeci.

_________________________________________________________

Sven Trohar Halilović (12)

Visok je 150 cm, ima plavu kosu i plave oči. Nestao je 4. travnja, udaljivši se s adrese u Zagrebu.

_________________________________________________________

Ana Petranović (24)

Visoka je 175 cm, ima crnu kosu i oči smeđe-crne boje. Nestala je u Petrinji, 29. ožujka, udaljivši se s adrese boravišta u Petrinji u nepoznatom smjeru.

Odgovori