Pretraga

HŽ oborio cijene karata od 50 do 75 posto na udarnim relacijama!

A- A+

Hrvatske željeznice od jučer (prvog ožujka) pa do 30. travnja omogućuju popuste od 50 do 75 posto na jednosmjerna putovanja od Zagreba do Splita i Rijeke te obrnuto. Tako petkom i nedjeljom u jednom smjeru od glavnog grada do Splita možete putovati za svega 49,30 kuna, a ostalim danima unutar spomenutog roka za 98,50 kuna. Od Zagreba do Rijeke i obrnuto, cijene jednosmjernih karata od prvog ožujka do 30. travnja su 55,60 kuna.

Hrvatske željeznice su ponovno snizile cijene karata između velikih gradova s izuzetkom Osijeka. Kako neslužbeno doznajemo iz HŽ-a, ponude se odnose na transport putnika između Zagreba, Splita i Rijeke, radi inače malog broja putnika na tim relacijama, dok je očito promet između hrvatske prijestolnice i najvećeg slavonskog grada na zadovoljavajućem nivou. Tako za razliku od prošle godine, ‘proljetni popust’ nije obuhvatio Osijek.

Izdvojeni članak

Hrvatske željeznice nude velike popuste na cijene karata

Kada je riječ o sniženjima, koja su startala s prvim ožujkom te traju do 30. travnja, Hrvatske željeznice nude popust od 50 posto na jednosmjerne karte od Zagreba do Rijeke te obrnuto pa će one u ovom periodu iznositi 55,60 kuna.

No putujete li petkom i nedjeljom, popust je 75 posto te u tom slučaju karta iznosi svega 27,80 kuna.

Kada je pak riječ o relaciji Zagreb – Split, od prvog ožujka do 30. travnja, jednosmjerne karte koštat će 98,50, a putujete li petkom i nedjeljom 49,30 kuna.

Dodajmo da tijekom cijele godine, kao studenti imate popust od 50 posto, za neograničeni broj jednosmjernih i dvosmjernih putovanja u svim vlakovima. No, jedini proces koji tome prethodi je vađenje Iskaznice za studente, kojoj je godišnja cijena 50 kuna.   

HŽ oborio cijene karata od 50 do 75 posto na udarnim relacijama!
Share via
Copy link
Powered by Social Snap