Pretraga

HŽ oborio cijene karata od 50 do 75 posto na udarnim relacijama!

A- A+

Hrvatske željeznice od jučer (prvog ožujka) pa do 30. travnja omogućuju popuste od 50 do 75 posto na jednosmjerna putovanja od Zagreba do Splita i Rijeke te obrnuto. Tako petkom i nedjeljom u jednom smjeru od glavnog grada do Splita možete putovati za svega 49,30 kuna, a ostalim danima unutar spomenutog roka za 98,50 kuna. Od Zagreba do Rijeke i obrnuto, cijene jednosmjernih karata od prvog ožujka do 30. travnja su 55,60 kuna.

Hrvatske željeznice su ponovno snizile cijene karata između velikih gradova s izuzetkom Osijeka. Kako neslužbeno doznajemo iz HŽ-a, ponude se odnose na transport putnika između Zagreba, Splita i Rijeke, radi inače malog broja putnika na tim relacijama, dok je očito promet između hrvatske prijestolnice i najvećeg slavonskog grada na zadovoljavajućem nivou. Tako za razliku od prošle godine, ‘proljetni popust’ nije obuhvatio Osijek.

Izdvojeni članak

Hrvatske željeznice nude velike popuste na cijene karata

Kada je riječ o sniženjima, koja su startala s prvim ožujkom te traju do 30. travnja, Hrvatske željeznice nude popust od 50 posto na jednosmjerne karte od Zagreba do Rijeke te obrnuto pa će one u ovom periodu iznositi 55,60 kuna.

No putujete li petkom i nedjeljom, popust je 75 posto te u tom slučaju karta iznosi svega 27,80 kuna.

Kada je pak riječ o relaciji Zagreb – Split, od prvog ožujka do 30. travnja, jednosmjerne karte koštat će 98,50, a putujete li petkom i nedjeljom 49,30 kuna.

Dodajmo da tijekom cijele godine, kao studenti imate popust od 50 posto, za neograničeni broj jednosmjernih i dvosmjernih putovanja u svim vlakovima. No, jedini proces koji tome prethodi je vađenje Iskaznice za studente, kojoj je godišnja cijena 50 kuna.   

Copy link
Powered by Social Snap