Pretraga

I u Rijeci se otvorile menze, no jedna ipak neće raditi do daljnjeg zbog – preuređenja

A- A+

Od 1. rujna s radom su počeli restorani u sklopu Studentskog centra Rijeka, ali studenti će privremeno ostati bez jednog od najvećih restorana. Restoran Index zatvara svoja vrata zbog redovnog održavanja. Osim restorana bit će zatvoren i ured Student servisa koji je smješten u prizemlju restorana također će biti zatvoren do daljnjega.

Foto: Tea Ovničević|srednja,hr

Restoran Index Studentskog centra Rijeka zatvara se zbog redovitog održavanja. Osim redovnog čišćenja prostora i kuhinje, u planu je i rekonstrukcija dimnjaka za kotlove grijanja potrošne sanitarne vode i grijanja prostora. Investitor rekonstrukcije je Grad Rijeka koji je ujedno i vlasnik prostora u Krešimirovoj ulici.

Provest će se i zakonska ispitivanja iz područja zaštite na radu i zaštite od požara, a zbog radova bit će zatvoren i ured Student servisa koji se nalazi u prizemlju zgrade.

Izdvojeni članak

Ponovno možete ‘peglati’ x-icu, no pripazite: Sutra se u Zagrebu otvaraju menze, ali ne sve

Radovi će trajati do daljnjega, a studentima su na raspolaganju restorani Kampus i Mini te nekoliko bistroa smještenih na fakultetima. Restorani na fakultetima rade od 7.30 do 14 sati radnim danom, a restorani Kampus i Mini rade od 7 do 21 sat. Detaljni raspored možete pogledati ovdje.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap