Pretraga

Investicije otvorile i nova radna mjesta: Rimac opet zapošljava i to više od 100 ljudi

A- A+

Prošli tjedan smo pisali o investiciji vrijednoj 30 milijuna eura, koju je azijski Camel Group, uložio u kompaniju u Rimac automobili. Veliko ulaganje odmah je otvorilo i potrebu za ojačavanjem kadra kompanije iz Svete Nedjelje, tako da su Rimac automobili, objavili oglas u kojem traže više od 100 ljudi, koji će popuniti razne odjele u kompaniji – istraživanje i razvoj, dizajn, razvoj vozila, proizvodnja, odjel za autonomnu vožnju i druge.

Mate Rimac/ foto: Ivan Božić|srednja.hr

Rimac trenutačno zapošljava 250 ljudi, a osim Hrvata, kadar tvrtke čini još 15-ak nacija, koji su prosječne dobi 29 godina.

Izdvojeni članak

Stižu nove investicije: Kineski div ulaže 30 milijuna Eura u Rimac automobile

To znači da su prilično mlada ekipa, koja ima priliku raditi s iskusnim stručnjacima iz poznatih automobilskih kompanija kao što su Ferrari, BMW, Honda, Tesla…

Izgleda da u novom oglasu Rimac cilja ponovno i na potencijalne zaposlenike iz stranih zemalja budući da između ostalog pojašnjava kako je tvornica smještena nedaleko od Zagreba te nudi odgovarajuću ravnotežu između rada i slobodnog vremena, čime ostavlja mogućnost uživanja u kvalitetama, koje Hrvatska kao mediteranska zemlja pruža.

Zadovoljavate li uvjete za neki od poslova, provjerite u priloženoj objavi i oglasu. Ne traže se isključivo visokoobrazovani kadrovi, nego i oni sa srednjom stručnom spremom, a osim specijaliziranog osoblja, traži se primjerice i kuhar.

 

 

Investicije otvorile i nova radna mjesta: Rimac opet zapošljava i to više od 100 ljudi
Share via
Copy link
Powered by Social Snap