Pretraga

Iskazivanje ljubavi na javnim mjestima uništava veze

A- A+

Znanstvenici su istraživanjem provedenim u Velikoj Britaniji došli do rezultata koji su pokazali kako iskazivanje ljubavi na javnom mjestu uništava veze. Više od četvrtine žena osjeća sram u trenutku kad se mazi ili drži za ruke sa svojim partnerima u javnosti. Čak svaka deseta žena razmišlja o prekidu veze s muškarcem koji svoju ljubav pokazuje pred drugim ljudima, a preko 70 posto ispitanika Valentinovo ne doživljava posebnim danom.

U Velikoj Britaniji provedeno je istraživanje kojim su znanstvenici došli do spoznaje kako se više od jedne četvrtine žena srami iskazivati ljubav na javnom mjestu. Osjećaju se posramljeno kad ih partneri drže za ruke ili maze, a svaka deseta žena razmišlja o prekidu veze s muškarcem koji prekomjerno pokazuje svoju privrženost pred drugim ljudima.

Valentinovo kao svaki drugi dan

Među ispitanicima se našlo čak 71 posto onih koji su rekli kako im Valentinovo ni po čemu neće biti drugačije od drugih dana u godini.

www.tumblr.com

– Ja želim misliti kako ljudi koji za Valentinovo ne pokazuju dodatnu pažnju to ne rade iz razloga što svojim partnerima svaki dan pokazuju koliko im znače. Međutim, istina je da je razlog za to cinizam povezan s komercijalizacijom Valentinova, izjavila je Tracey Cox koja je ekspert za ljubavne veze.

Ispitanici su se izjasnili kako među najneprihvatljivije oblike iskazivanja privrženosti na javnom mjestu spadaju maženje, dodirivanje stražnjice, držanje ruke oko partnerova pojasa i francuski poljupci.

Mjesta na kojima, prema ispiranicima, ne bi smjeli iskazivati ljubav su autobusne i željezničke stanice, tramvaji i druga vozila javnog prijevoza, javni bazeni, teretane i poslovni prostori.

Iskazivanje ljubavi na javnim mjestima uništava veze
Share via
Copy link
Powered by Social Snap