Pretraga

Iskrenost na ispitu: Priznao da ne zna odgovor pa od profesora tražio ljubavni savjet

A- A+

Učenici i studenti ponekad u ispitu iskreno otvore dušu svojim profesorima pa znanju umjesto odgovora pisati o svojim problemima. Jedan od takvih testova završio je na Redditu jer ga je profesor biologije izabrao kao najsmešnijeg na kojeg je naišao u svojoj karijeri.

imgur.com

Učitelji, nastavnici i profesori za vrijeme svog radnog vijeka nagledaju se čudnih, smiješnih pa i zabrinjavajućih odgovora koje njihovi učenici napišu u testovima ili izgovore za vrijeme usmene provjere znanja. Svakome od njih se u pamćenje ureže onaj jedan učenik koji ih je osvojio svojom domišljatošću.

Izdvojeni članak

Student tražio da mu ‘navuče’ ocjenu pa ga profesor uništio povratnim e-mailom

Korisnik pod imenom DRoss09 na popularnoj društvenoj mreži Reddit nedavno je objavio skenirani test s porukom: ‘Pitali smo našeg profesora biologije da nam otkrije najsmješniji odgovor na koji je naišao ispravljajući testove i nismo ostali razočarani’

Profesor kojeg je spomenuti korisnik kontaktirao u tom testu je postavio sljedeće pitanje: ‘Objasnite kako je dušik iz gornjih slojeva atmosfere koristan arheolozima pri određivanju starosti kosti. Objasni kako se ta starost određuje.’

Budući da učenik nije znao točan odgovor na pitanje, odlučio se voditi onim da je najbolje biti iskren.

Izdvojeni članak

Fotogalerija: Kreativni i duhoviti odgovori u testovima

– Bit ću iskren s vama. Nisam sinoć naišao na ovaj problem, a nisam ni jučer pratio na satu. Ovo me uopće ne zanima, a čak ni ne volim znanost. Ali ste mi vi dragi i ne bih htio da ovo uništi naše prijateljstvo. Budući da ne znam odgovor na ovo, imam pitanje za vas. Počeo sam se dopisivati s jednom djevojkom i znam da misli kako sam sladak, ali ne znam kako da započnem razgovor s njom, pa sam se pitao da nemate vi možda kakvu ideju. To je sve za sada gospodine J., ali ćemo ostati u kontaktu, napisao je učenik.

Gospodin J. mu je ispod toga napisao savjet da djevojku impresionira tako što će joj pričati o tome kako se atmosferski dušik može koristiti u otkrivanju starosti. – Meni je upalilo svaki put, zaključio je na kraju profesor biologije.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap