Pretraga

Istekla mjera za klubove i kafiće: Opet smiju raditi i iza ponoći

A- A+

Istekla je odluka o ograničenju radnog vremena klubova i kafića. Na stranicama Ravnateljstva civilne zaštite nemoguće je pronaći odluku o njezinu priopćenju pa se može zaključiti kako klubovi opet smiju raditi do kad žele.

pixabay.com

Iako su neki klubovi krenuli započinjati svoje programe u ranijim satima nego inače, izgleda da nas očekuje povratak na staro.

Istekla je, kako je prvi primijetio Index, Odluka o nužnoj mjeri ograničavanja radnog vremena ugostiteljskih objekata iz kategorije ‘Barovi’ od danas više nije na snazi.

Izdvojeni članak

Ministar najavio produljenje mjere o radu kafića i noćnih klubova

Tom odlukom, podsjetimo, definirano je kako noćni klub, noćni bar, disco-bar, caffe bar i slični ugostiteljski objekti smiju raditi samo do ponoći.

Prvotna odluka na snazi je trebala biti deset dana, da bi je Stožer civilne zaštite potom produljio do 7. rujna, a konačno je istekla danas u ponoć. Čelnik Stožera i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović danas je tijekom dana najavio da će se ta mjera produljiti, piše N1.

– Ta odluka je vezana za ograničavanje rada, donesena je zato što se epidemiološka situacija u RH pogoršala. Nažalost, ne može se reći da se poboljšala ovih dana. To presumira da će odluka biti produžena, rekao je Božinović novinarima.

PROUČITE POSLJEDNJU ODLUKU:

Download [48.47 KB]

Istekla mjera za klubove i kafiće: Opet smiju raditi i iza ponoći
Share via
Copy link
Powered by Social Snap