Pretraga

Izašla lista atraktivnosti djevojaka prema nacijama: Evo kako su ocjenjene Hrvatice

A- A+

Najljepše žene svijeta žive u Estoniji, Latviji te Argentini i Kolumbiji, dok su najmanje atraktivne Afganistanke, Iračanke te žene nekoliko afričkih zemalja. Pokazalo je to novo istraživanje portala targetmap.com, koje je ljepotu i atraktivnost pripadnica nježnijeg spola podijelilo u pet nivoa, odnosno veoma privlačne, privlačne, normalno privlačne, manje privlačne te neprivlačne. Hrvatice su se prema studiji našle u zlatnoj sredini, odnosno ocijenjene su normalno privlačnim.

Prekrasni latvijski supermodel Inguna Butane

Portal koji se bavi analizom svjetskih nacija prema različitim kriterijima targetmap.com, odlučio je istražiti privlačnost pripadnica nježnijeg spola prema pojedinim zemljama. Djevojke iz svih država su podijeljene u pet stupnjeva, to jest veoma privlačne, privlačne, normalno privlačne, manje privlačne te neprivlačne.

Izdvojeni članak

Video: Ovo je 50 najljepših žena svih vremena

Cure iz BiH te Srbije vrlo privlačne, Hrvatice u sredini

Za razliku od mnogih istraživanja u kojima podaci za teritorij Hrvatske i zemalja okruženja budu istovjetni ili čak nepoznati, ovo je jasno raščlanilo sve susjedne zemlje te stupnjevalo tamošnje djevojke.

Tako su u skupinu privlačnih ubrojane pripadnice nježnijeg spola iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Mađarske, Albanije i Makedonije.

Naša djevojke su pak u istom rangu, dakle normalno privlačne, kao Slovenke, Talijanke te Crnogorke.

Izdvojeni članak

Video: Mostarka Mia je najljepša studentica na svijetu

Englesko govorno područje nisko na ljestvici; tek četiri zemlje imaju vrlo privlačne djevojke

Kada je riječ o zemljama, engleskog govornog područja dakle Ujedinjenom Kraljevstvu, Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi te Australiji, sve su bez iznimke svrstane u skupinu manje privlačnih žena. Od europskih zemalja u ovoj su skupini još Njemice, Grkinje te Portugalke.

S druge strane, ‘strogi’ kritičari sa spomenutog portala, tek su za četiri zemlje ocijenili kako imaju vrlo privlačne djevojke. Dvije europske i pribaltičke su u toj skupini, odnosno Latvija i Estonija, te dvije južnoameričke odnosno Argentina i Kolumbija.

Inače Europa je prema ovoj studiji ocijenjena ‘najljepšim kontinentom’, budući da je mnoštvo zemalja u gornjem domu ljestvice, a cure iz nijedne zemlje nisu ocijenjene neprivlačnima.

U ovu nepopularnu skupinu ubrojane su Afganistanke, Iračanke, Bolivijke te djevojke šest afričkih zemalja, odnosno iz Mauritanije, Malija, Nigera, Čada, Centralnoafričke Republike i DR Konga.

Izašla lista atraktivnosti djevojaka prema nacijama: Evo kako su ocjenjene Hrvatice
Share via
Copy link
Powered by Social Snap