Pretraga

Izletio bus sa srednjoškolcima, vozač ih izvlačio kroz bunker

A- A+

Autobus pun putnika, pretežno srednjoškolaca, u popodnevnim je satima kod Lepoglave izletio s ceste. Riječ je o redovnoj liniji autobusa na relaciji Varaždin-Lepoglava-Trakošćan, a kako je prijetilo prevrtanje, vozač je učenike spašavao kroz bunker, prenosi evarazdin.hr.

Danas u ranim popodnevnim satima autobus redovne linije na relaciji Varaždin – Lepoglava – Trakošćan prosklizao je s ceste te završio na bankini. Bus je bio pun putnika te većinom srednjoškolaca, a s obzirom da je prijetilo prevrtanje vozila, vozač je školarce morao spašavati kroz bunker.

Izdvojeni članak

Par savjeta kako se obračunati sa snijegom


– Nismo mogli izaći iz autobusa sve dok vozač nije očistio snjeg. Kako je autobusu prijetilo prevrtanje, morali smo na kraju izaći kroz bunker, izjavila je članica fotografske sekcije Mirela Picek za evarazdin.hr, te je poslala fotografije nesretnog događaja snimljene svojim mobitelom.

Na svu sreću nije bilo nikakvih većih posljedica za 40 – ak putnika među kojima su i učenici koji su bili zarobljeni u busu oko 15 minuta. Jedini problem je materijalna šteta nastala izlijetanjem autobusa s ceste.

Copy link
Powered by Social Snap