Pretraga

Iznenada umro 22-godišnji nogometaš, prijatelji i suigrači neutješni: ‘Sjećamo se naših druženja…’

A- A+

Zaprešić je ovih dana zavijen u crno. Iznenada je preminuo Filip Turk, 22-godišnji nogometaš kadet tamošnjeg nogometnog kluba. Prijatelji i suigrači od Filipa su se oprostili dirljivom porukom.

preminuli nogometaš filip turk

Foto: Facebook stranica Kadeti NK Zaprešić

Tužne vijesti stižu iz Zaprešića, iz tamošnje kadetske organizacije nogometnog kluba. Filip Turk, 22-godišnji nogometaš iznenada je preminuo.

‘Cijeli svijet, život je bio pred njim’

Njegovi prijatelji i kolege neutješni su, a ovih su se dana na društvenim mrežama oprostili od prerano preminulog mladića.

– Uništila nas je tužna , pretužna vijest da nas je iznenada napustio naš, nekad Limač, danas Momak…Filip Turk, naš Fićo…dečko rođen 1999. godine…zapravo još dijete, pred kojim je bio cijeli svijet, život je bio pred njime…ali bilo je nešto jače od toga. Zašto , pa zašto Bože si uzeo k sebi našeg Fiću..?! Znamo da ti znaš, Bože, za sve nas, koje si nam namijenio pute, a onda i za našega Fiću. Ali zašto baš sada, tako mladog Momka, pitaju se Filipovi neutješni suigrači i prijatelji.

‘Sjećamo se prvih koraka, krafni, sendviča…’

Tom su se prilikom prisjetili i prvih susreta s preminulim mladićem, još kad je bio dijete.

– Sjećamo se prvih koraka uz nogometnu loptu, sjećamo se suza kod poraza i radosti i veselja nakon pobjeda. Sjećamo se zajedničkih krafni, sendviča i pokojeg roštilja, nakon utakmica…ma Sjećamo se naših zajedničkih druženja u Kupljenovu na igralištu, napisali su u objavi Kadeti NK Zaprešić.

Filipovoj obitelji izrazili su iskrenu sućut, a svom preminulom suigraču laku zemlju.

– Filipe sretno tamo gore negdje među zvijezdama, a jednom i srest ćemo se mi svi skupa opet, zaključuju u objavi.

https://www.facebook.com/nk.zapresic/posts/4709648739081892