Pretraga

Iznenađujuće stvari koje privlače muškarce

Mnoštvo knjiga i filmova napravljeno je kako bi se rasvjetlilo što sve na ženama privlači muški rod. Većinom je poznato koje su to stvari koje ‘pale’ muškarce, no ima i iznenađujućih stvari, za koje možda niste znali.

Super kosa, lijepe grudi, stražnjica ili pak lice… Sve su to kriteriji prema kojima muškarci procjenjuju fizički izgled žene, a one znaju što otprilike muškarci vole. Ipak, iznenađujuće je da muškarci traže i vole neke stvari koje vam ne bi odmah pale na pamet kad se radi o privlačnosti. Her Campus donosi iznenađujuće stvari koje privlače jači spol kod djevojaka i žena općenito.

Lijepi zubi

Lijepi osmijeh pali kod svakog muškarca, a to povlači za sobom i zdrave i njegovane zube. Neki muškarci priznali su da im je najprivlačnije na ženi vidjeti ravne, bijele i čvrste zube.

Nekontroliran smijeh 

Nemojte se kontrolirati kad vam muškarac ispriča nešto toliko duhovito da biste lako mogli prasnuti u smijeh, tresti se od njega ili čak ‘zaroktati’. Iskreni smijeh je nešto što muškarce jako privlači, stoga se nemojte kontrolirati , a ako vam se dogodi malo prije navedeno, nemojte se sramiti, jer ste tako još više seksi. 

Vaša kompetitivnost

Iako mnoge žene misle kako uvijek moraju glumiti damu u nevolji, to ne drži uvijek vodu. Prihvatite svoju natjecateljsku stranu i budite odlučni, bilo da se radi o igranju igrica, dobivanju stipendija ili projekata, ili pak natjecanja u jedenju iz fore. Alfa ženke privlače mnoge pripadnike jačeg spola, a strah da ćete ih zastrašiti već je pomalo izašao iz mode.

Vaši tajni, pomalo čudni hobiji 

Iznimno je atraktivno vidjeti ženu da se trudi oko nečega što zaista voli, koliko god se drugima takvo što može činiti čudnim. Kadar radite ono što volite pokazujete samopouzdanje i ponos onim što zaista jeste, zbog čega će vas muškarci poželjeti bolje upoznati.

Vaše uši

Evo dobre isprike za kupnju novih naušnica – prema riječima nekih studenata, muškarci vole na ženi vidjeti lijepe uši. Čak ni veličina nije presudne, jer su mnogi priznali da im velike uši izgledaju veoma delikatno i mekano.

Vaš glazbeni ukus

Neki muškarci baziraju privlačnost na vrsti glazbe koju žena sluša, a mnogi od njih zanimaju se za djevojke koje s njima dijele isti glazbeni ukus. Neki od njih tvrde kako tip muzike koju osoba sluša može puno otkriti o njoj.

Iznenađujuće stvari koje privlače muškarce
Copy link
Powered by Social Snap