Pretraga

Izvanredno prometno stanje: Večeras se u centru Zagreba obustavlja tramvajski promet

Ovog utorka u večernjim satima obustavlja se tramvajski promet u užem centru Zagreba. Razlog je održavanje već tradicionalnog humanitarnog koncerta ‘Želim život’.

foto: Andrea Barać| www.srednja.hr

Kako su priopćili iz ZET-a, humanitarni koncert ‘Želim život’ Zaklade Ana Rukavina, održat će se večeras u 20.15 sati, na Trgu bana Josipa Jelačića. Očekuje se kako će, kao i prethodnih godina, a glazbeni program uživo pratiti velik broj ljudi. Zato će od 19.45 sati pa do završetka koncerta, tramvajski promet središnjim gradskim trgom bit će obustavljen.  

Tijekom ovogodišnjeg Adventa nema besplatne vožnje u tramvajima ZET-a

– Tramvajske linije preusmjeravat će se na Glavni kolodvor, odnosno u Ulicu grada Vukovara. Prometne službe ZET-a pratit će situaciju na terenu i koordinirati promet kako bi se osigurala što bolja prometna povezanost. Cijenjene putnike molimo za razumijevanje, priopćili su danas iz ZET-a.

Inače, tijekom manifestacije Advent u Zagrebu uvedene još neke izmjene u tramvajskom prometu. Petkom, subotom i nedjeljom od 18 do 23 sata tramvaji ne prometuju trasom od Trga bana Jelačića do Glavnog kolodvora.

Podsjetimo za kraj, a kako smo nedavno pisali, ove godine nema besplatne vožnje tramvajima u dane vikenda tijekom Adventa, o čemu više možete čitati ovdje.

Izvanredno prometno stanje: Večeras se u centru Zagreba obustavlja tramvajski promet
Share via
Copy link
Powered by Social Snap