Pretraga

Izvanredno prometno stanje: Večeras se u centru Zagreba obustavlja tramvajski promet

A- A+

Ovog utorka u večernjim satima obustavlja se tramvajski promet u užem centru Zagreba. Razlog je održavanje već tradicionalnog humanitarnog koncerta ‘Želim život’.

foto: Andrea Barać| www.srednja.hr

Kako su priopćili iz ZET-a, humanitarni koncert ‘Želim život’ Zaklade Ana Rukavina, održat će se večeras u 20.15 sati, na Trgu bana Josipa Jelačića. Očekuje se kako će, kao i prethodnih godina, a glazbeni program uživo pratiti velik broj ljudi. Zato će od 19.45 sati pa do završetka koncerta, tramvajski promet središnjim gradskim trgom bit će obustavljen.  

Izdvojeni članak

Tijekom ovogodišnjeg Adventa nema besplatne vožnje u tramvajima ZET-a

– Tramvajske linije preusmjeravat će se na Glavni kolodvor, odnosno u Ulicu grada Vukovara. Prometne službe ZET-a pratit će situaciju na terenu i koordinirati promet kako bi se osigurala što bolja prometna povezanost. Cijenjene putnike molimo za razumijevanje, priopćili su danas iz ZET-a.

Inače, tijekom manifestacije Advent u Zagrebu uvedene još neke izmjene u tramvajskom prometu. Petkom, subotom i nedjeljom od 18 do 23 sata tramvaji ne prometuju trasom od Trga bana Jelačića do Glavnog kolodvora.

Podsjetimo za kraj, a kako smo nedavno pisali, ove godine nema besplatne vožnje tramvajima u dane vikenda tijekom Adventa, o čemu više možete čitati ovdje.

Izvanredno prometno stanje: Večeras se u centru Zagreba obustavlja tramvajski promet
Share via
Copy link
Powered by Social Snap