Pretraga

Izvanredno prometno stanje zbog ‘Hoda za život’: Evo kako sutra prometuju tramvaji ZET-a

U subotu se u Zagrebu održava četvrti ‘Hod za život’, zbog čega se središtem grada obustavlja promet. Iz ZET-a poručuju kako će njihove stručne službe u suradnji s policijom koordinirati promet kako bi se osigurala što bolja prometna povezanost.

Foto: Srednja.hr

Kako su priopćli iz ZET-a, manifestacija ‘Hod za život’, koja će se u užem gradskom središtu održati u subotu, 25. svibnja, uvjetuje posebnu regulaciju prometa.

– Sudionici će se na Zrinjevcu okupljati od 10 sati, a povorka će se kretati trasom: Zrinjevac – Praška – Trg bana Josipa Jelačića – Ilica – Mesnička  – Strossmayerovo šetalište – Ćirilometodska ulica – Trg svetog Marka. Iz sigurnosnih razloga, ovisno o procjeni policije i prometnih službi na terenu, u vremenu od 10.30 do 14 sati, očekuju se povremena zaustavljanja, odnosno preusmjeravanja tramvajskih linija sa središnjeg gradskog trga na Glavni kolodvor, poručuju iz ZET-a.

Osim tramvaja, prometovati neće niti jedna autobusna linija. Riječ je o liniji 150 (Tuškanac garaža – Gornji grad – Trg bana Josipa Jelačića), koja neće prometovati od 11 do 14 sati.