Pretraga

Je li ovo nova himna prvenstva? Genijalni učenici su snimili svoju navijačku pjesmu kao podršku repki

Navijačka euforija zahvaća cijelu Hrvatsku, a mjesto Zmijavci u blizini Imotskog se posebno ističe. Učenici Osnovne škole Zmijavci snimili su navijačku pjesmu ‘Ja te volim Hrvatska’ koju je skladao njihov profesor glazbenog Mario Milas. Za pjesmu je snimljen i videospot koji znatno pridonosi navijačkoj atmosferi.

oš zmijavci (2)

Foto: Mario Milas

Učenici OŠ Zmijavci na poseban su način odlučili pridonijeti navijačkoj atmosferi povodom Svjetskog prvenstva u Kataru. Snimili su navijačku pjesmu ‘Ja te volim Hrvatska’ koju je skladao njihov profesor glazbenog, Mario Milas. Za pjesmu je snimljen i spot u kojem mali navijači odjeveni u kockice podržavaju našu reprezentaciju.

Poklon svim navijačima

Ideju za snimanjem pjesme dobio je profesor glazbenog Mario Milas koji je i skladao glazbu i napravio aranžman za pjesmu ‘Ja te volim Hrvatska’.

– Ideja za snimanje potaknuta je nadolazećim svjetskim nogometnim prvenstvom u Kataru, kao poklon naše škole svim navijačima, a posebno onima najmanjima, rekao nam je profesor Milas.

Ideju su objeručke prihvatili njegovi kolege, ali i učenici koji su se bacili na posao kako bi podržali našu reprezentaciju i navijače.

– Ideja je od samog začetka prihvaćena od strane kolega nastavnika, a posebno su bila oduševljena djeca koja su uložila svoje vrijeme i s ljubavlju prionili poslu, kako bi dobili završni rezultat, rekao je profesor Milas.

Izdvojeni članak
nogomet

Zbog ovog nogometnog pravila često se ‘lome koplja’: Znate li što je zaleđe ili ofsajd?

Oduševljeni učenici

Cijeli proces, od snimanja aranžmana i školskog zbora, pa do snimanja i uređivanja videospota trajao je desetak dana. Profesor Milas napisao je glazbu i aranžman, za tekst je zaslužan Mijo Milas, a studijski dio je odradio Petar Grubišić. Pjesmu je otpjevao školski zbor, a u snimanju spota su sudjelovali svi učenici OŠ Zmijavci – njih više od 270. Videospot je snimio Boško Ćosić.

Kako kaže profesor Milas, nogomet je važan dio općine Zmijavci, pa ne čudi što su učenici bili oduševljeni idejom podržavanja hrvatske reprezentacije

– Zmijavci su poznata sredina na nogometnoj mapi Hrvatske, obzirom da naša Croatia igra Prvu nogometnu ligu, te mnogo djece iz naše škole trenira u klubu i pridonosi životu općine. Djeca zaista vole sport, a posebno nogomet stoga su bili dodatno motivirani za snimanje. Zahvaljujem svima koji su na bilo kakav način pridonijeli realizaciji ovog projekta; posebno ravnatelju Josipu Jonjiću i načelniku općine Zmijavci Miju Šuti, rekao je profesor Milas.

Kako zvuči pjesma mladih navijača možete poslušati ispod.

oš zmijavci (2)
Share via
Copy link
Powered by Social Snap