Pretraga

Jedan od najpopularnijih pop pjevača održat će virtualni koncert na TikToku: Prijavite se za sudjelovanje

A- A+

The Weeknd, jedan od najpopularnijih pop izvođača današnjice, upravo je najavio da će održati virtualni koncert na TikToku. Koncert će se održati 7. kolovoza u 20:30 ET (po našem vremenu, 8. kolovoza u 2:30 ujutro). U sklopu koncerta predstavit će niz pjesama s novog albuma ‘After Hours’.

The Weeknd
Foto: Youtube screenshot; The Weeknd

Virtualni koncert The Weeknda na TikToku, koji će se održati 7. kolovoza u 20:30 ET (po našem vremenu, 8. klovoza u 2:30 ujutro), bit će drugačiji nego ostali. On, naime, neće biti prikazan videosnimkom već će umjesto njega stajati digitalni avatar, a gledatelji će imati mogućnost interakcije s pjevačem za vrijeme koncerta. TikTok je to nazvao prvim takvim iskustvom, piše The Verge.

U organizaciji ovog koncerta TikTok se udružio s Waveom, baš kao i što je to bio slučaj kada su Lindsey Stirlin i John Legend imali svoje virtualne nastupe. U njihovim nastupila postojao je video feed s desne strane aplikacije na kojem se mogao vidjeti pjevač/ica u posebnom odijelu. Nije jasno hoće li ta značajka biti dostupna i za vrijeme Weekndovog koncerta na TikToku.

TikTok ističe kako se Weekndovim koncertom prikupljaju novac za Inicijativu ravnopravnosti, dobrotvornu organizaciju koja se zalaže za rasnu jednakost. Korisnici će moći donirati novac putem TikTok aplikacije, a društvena mreža najavljuje da će uskladiti donacije do neimenovanog ‘velikodušnog iznosa’. Weekndov ‘merch’ će se također moći kupiti, a ostvareni prihod ići će u dobrotvorne svrhe.

Za sudjelovanje u koncertu prijavite se na ovoj poveznici.

Jedan od najpopularnijih pop pjevača održat će virtualni koncert na TikToku: Prijavite se za sudjelovanje
Share via
Copy link
Powered by Social Snap