Pretraga

Jedinstvenim životopisom osvojila šefove milijardere

A- A+

Jordanka Nina Mufleh osmislila je kreativan životopis kojim je očarala šefove popularnog Airbnb-a, servisa za iznajmljivanje smještaja. Tjedan dana pripremala je prezentaciju u kojoj je analizirala globalno turističko tržište kako bi im skrenula pozornost na moguće preinake koje bi poboljšale poslovanje. Oduševljeni poslodavci pohvalili su je na Twitteru i obećali joj skori sastanak.

www.india.com

Nina je odlučila kreirati web stranicu nalik na onu koju ima Airbnb te napraviti analizu tržišta kako bi im ukazala na prednosti koje bi unijela ulaskom u firmu.

Izdvojeni članak

Starter ekipa eSTUDENT-a izdvojila najčešće pogreške koje studenti rade u životopisima

Predstavila svoju strategiju

Analizom tržišta Nina je došla do zaključka kako se tvrtka treba okrenuti zemljama Bliskoga Istoka prvenstveno zato što beduinska tradicija pozdravlja primanje stranaca u svoj dom. Također je naglasila kako se oko 90 milijuna korisnika interneta nalazi upravo na tom području, a i 40% populacije su mladi ljudi.

Savjetovala im je i na kojim se regionalnim eventima i samitima trebaju predstaviti te obrazložila zašto je baš ona idealan radnik za njih.

Izdvojeni članak

Urnebesno: Najveće laži koje su tražitelji posla stavili u životopis

Šefovi reagirali na Twitteru

Izrazila je želju za radom u marketinškom sektoru te naglasila kako Airbnb vidi kao superbrend. Zadovoljila bi se i serviranjem kave iskusnijim zaposlenicima sve u svrhu stjecanja znanja i boravka u firmi koju cijeni.

Glavni direktor AirBnB-a, Brian Chesky, na Twitteru je pohvalio njezinu prijavu kao impresivnu, a njegov je kolega, Jonathan Mildenhall, najavio skorašnji sastanak s Ninom rekavši kako ga je zadivila svojom briljantnošću.

Jedinstvenim životopisom osvojila šefove milijardere
Share via
Copy link
Powered by Social Snap