Jeste li igdje vidjeli ova lica? U posljednjem tjednu u Hrvatskoj nestalo devetero tinejdžera

U proteklih sedam dana u Hrvatskoj je nestalo čak devetero maloljetnika. Ako ste ih vidjeli ili raspolažete bilo kojom drugom informacijom koja bi mogla pomoći u njihovoj potrazi, javite se u najbližu policijsku postaju ili na nestali.hr.

Dalibor Amić (15)

Visok je 161 cm, ima crnu kosu i smeđe oči te je slabije tjelesne građe. Dalibor je nestao 18. listopada, udaljivši se s adrese boravišta u Osijeku u nepoznatom smjeru.

Kristina Begić (17)

Djevojka je visoka 172 cm, ima smeđu kosu, plave oči, ovalnog je lica i srednje tjelesne građe. Nestala je 16. listopada s adrese u Rijeci, a u trenutku nestanka bila je odjevena u sivu trenirku.

Elvis Hudorović (16)

S mjesta nestanka u Rijeci udaljio se u nepoznatom smjeru, a to se dogodilo 17. listopada. Nestanak se vodi u PU Primorsko-goranskoj.

Vito Mitić Branilović (17)

Visok je 180 cm, ima smeđu kosu i zelene oči. Mršavije je tjelesne građe. Udaljio se s područja Trnja u Zagrebu, 14. listopada.

Patrik Peša (16)

Mladić je visok 180 cm, ima smeđu kosu i smeđe oči te je srednje tjelesne građe. Nestao je 17. listopada, udaljivši se s adrese u Zagrebu.

Leon Topčagić (14)

Ima plavu kosu i plave oči. Nestao je udaljivši se s adrese u Rijeci 16. listopada. Nestanak se vodi u PU Primorsko-goranskoj.

________________________________________________________________________________

Samanta Grgić (15)

Od informacija je jedino poznato da se djevojka udaljila s adrese boravišta u Rijeci, u nepoznatom smjeru. Nestanak se vodi u PU Primorsko-goranskoj

___________________________________________________________________________________

Emina Rizvani (14)

Visoka je 165 cm, ima kestenjastu, ravnu kosu, i kestenjaste, velike oči. Ovalnog je lica, a uši i nos srednje su joj veličine. Srednje je tjelesne građe. Nestala je 13. listopada, udaljivši se s adrese u Rijeci, a nestanak se vodi u PU Primorsko-goranskoj.

____________________________________________________________________________________

Barbara Šorman (17)

Visoka je 156 cm, ima smeđu kosu i mršavije je tjelesne građe. Nestala ja 18. listopada s adrese u Zagrebu, a u trenutku nestanka bila je odjevena u gornji dio sive trenirke, plave traperice i plave tenisice.

2 komentara

Odgovori