Jeste li ih vidjeli? U Hrvatskoj ovaj tjedan nestalo petero maloljetnika

U zadnjih tjedan dana u Hrvatskoj je nestalo petero maloljetnika. Ako ste ih vidjeli ili raspolažete bilo kojom drugom informacijom koja bi mogla pomoći u potrazi za njima, javite se u najbližu policijsku postaju ili nazovite na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese nestali@nestali.hr.

Mia Vrtarić (17)

Visoka je 160 cm ima smeđu kosu te je srednje tjelesne građe. Nestala je 5. ožujka kada se udaljila iz Zagreba, točnije Kukuljevićeve ulice. U trenutku nestanka bila je odjevena u šarene tajice i crvenu vestu.

Josip Čengić (17)

Osobni opis mladića u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba nije dostupan. Poznato je samo da je nestao 5. ožujka udaljivši se s adrese u Rijeci u Vukovarskoj ulici, a nestanak se vodi u PU primorsko-goranskoj.

Viktorija Lipovac (16)

Prema podacima koje je objavila policija, djevojka je visoka 160 cm, smeđe je kose i smeđih očiju te je jače tjelesne građe. Nestala je 28. veljače, udaljivši se s adrese u Zagrebu u Kupinečkoj ulici, a u trenutku nestanka bila je odjevena u crne hlače i crne cipele.

Ana Mihajlović (17)

Djevojka je visoka 168 cm, ima crnu kosu i tamnosmeđe oči te je srednje tjelesne građe. Nestala je 5. ožujka udaljivši se s adrese u Ulici svetog Mateja u Zagrebu. U trenutku nestanka bila je odjevena u gornji dio trenirke crvene boje te tenisice.

Kenzo Tudor (13)

Visok je 165 cm, ima crnu kosu i u trenutku nestanka bio je odjeven u crnu jaknu s bijelim natpisom i kapuljačom s krznom, plave traperice i bijele tenisice. Nestao je u Zagrebu u Dugavama 2. ožujka.

Odgovori