Jeste li ih vidjeli? U Hrvatskoj u proteklih tjedan dana nestale četiri mlade osobe

Proteklog je tjedna u Hrvatskoj nestalo petero mladih ljudi, od čega su tri djevojke maloljetne. Ako ste ih vidjeli ili raspolažete bio kojom informacijom koja bi mogla biti korisna u potrazi, javite se u najbližu policijsku postaju ili na nestali@nestali.hr.

Maja Horkić (17)

Visoka je 175 cm i, prema opisu u evidenciji nestalih, nosi cipele broj 38. Ima crnu, ravnu kosu te kestenjaste oči, nos srednje veličine i lice okruglog oblika. Srednje je tjelesne građe. Nestala je 6. rujna, udaljivši se s adrese u mjestu Bolman u Baranji, a nestanak se vodi u PU osječko-baranjskoj.

Ljiljana Novoselac (15)

Visoka je 165 cm, ima svijetloplavu kosu i zelene oči te je srednje razvijenosti. Djevojka je nestala 11. rujna, samovoljno se udaljivši iz mjesta boravišta u Osijeku, a nestanak se vodi u PU osječko-baranjskoj.

Ana Vrgoč-Braović (17)

Visoka je 165 cm, ima crnu kosu i plave oči te je srednje tjelesne građe. Nestala je 5. rujna s adrese boravišta u Splitu, a u trenutku nestanka bila je odjevena u bijelu majicu kratkih rukava, tamnu kratku suknju i na glavi je imala ‘šiltericu’.

Kristijan Kesar (18)

Od informacija je u evidenciji nestalih jedino dostupno da se mladić 13. rujna udaljio s adrese u Zagrebu, a nestanak se vodi u PU Zagrebačkoj.

Luka Anić-Antić (30)

Visok je 180 cm, a od informacija je još jedino dostupno da je nestao 6. rujna, udaljivši se s adrese u Zagrebu i u trenutku nestanka bio je odjeven u majicu i traperice. Nestanak se vodi u PU zagrebačkoj.

Odgovori