Jeste li ih vidjeli? Posljednjeg tjedna praznika u Hrvatskoj nestalo šestero maloljetnika

U proteklih sedam dana u Hrvatskoj je nestalo osmero mladih ljudi, od čega je njih šestero maloljetno. Ako ste ih vidjeli ili raspolažete bilo kojom informacijom koja bi mogla biti od koristi u potrazi, javite se u najbližu policijsku postaju ili na nestali@nestali.hr.

Lovro Bem (14)

Visok je 170 cm, ima smeđu kosu i smeđe oči te je mršave tjelesne građe. Nestao je 1. rujna, udaljivši se s adrese u Zagrebu, a u trenutku nestanka bio je odjeven u kratke hlače tamne boje i tenisice.

Ivana Džanija (15)

Visoka je 170 cm, ima smeđu kosu i smeđe oči. Prema opisu u evidenciji nestalih, nos joj je srednje veličine i ima manje uši. Od osobitih znaka, ima tetovažu s natpisom ‘Ana’ na desnom ramenu, a na lijevoj podlaktici natpise’ Ivka’, ‘Nenad’ i ‘Ana’. Nestala je 2. rujna, udaljivši se od kuće u Vukojevcima (PU osječko-baranjska).

Valentina Đuračić (14)

Djevojka je visoka 160 cm, ima smeđu kosu i smeđe oči. Nestala je 5. rujna, a mjesto nestanka su Bunjani (PU zagrebačka). U trenutku nestanka bila je odjevena u sivu trenirku i svijetloplave tenisice.

Dejan Konstandin (17)

Visok je 175 cm, ima crnu, kovrčavu kosu i smeđe oči te veći nos. Srednje je tjelesne građe. Nestao je 1. rujna, udaljivši se s adrese u Zagrebu, a u trenutku nestanka bio je odjeven u majicu kratkih rukava, traper hlače i tenisice.

Leonardo Turkalj (16)

Visok je 175 cm i ima plavu kosu. Nestao je 4. rujna, udaljivši se s adrese u Zagrebu, a u trenutku nestanka bio je odjeven u crnu majicu, traperice i tenisice.

Mile Udorović (17)

Visok je 160 cm, ima crnu kosu i smeđe oči. Nestao je 30. kolovoza u Zagrebu, a u trenutku nestanka bio je odjeven u sivu majicu, kratke traper hlače i plavo žute japanke.

Aldin Hodić (21)

Mladić je visok 175 cm, ima crnu kosu i smeđe oči te je srednje tjelesne građe. U trenutku nestanka bio je odjeven u plave traperice i tenisice, a nestao je 4. rujna udaljivši se s adrese u Zagrebu.

Šimun Janković (22)

Visok je 191 cm i nosi cipele broj 46. Ima smeđe oči i smeđu kosu te je srednje tjelesne građe. Nestao je 4. rujna, udaljivši se s adrese u Splitu.

Odgovori