Jeste li ih vidjeli? U posljednjem tjednu ovog polugodišta nestalo šestero maloljetnika

U posljednjih sedam dana u Hrvatskoj je nestalo sedmero mladih, od čega je samo jedna osoba punoljetna. Ako ste ih vidjeli ili raspolažete bilo kojom informacijom koja bi mogla biti korisna u potrazi, javite se u najbližu policijsku postaju ili na www.nestali.hr.

Irena Dioši (15)

Visoka je 155 cm, ima smeđu kosu i smeđe oči. Djevojka je srednje tjelesne građe. Nestala je 19. prosinca, udaljivši se s adrese u Osijeku. U tom trenutku bila je odjevena u majicu bez rukava, sive tajice i bijele tenisice.

Dino Dragun (15)

Visok je 170 cm, ima smeđu kosu i smeđe oči. Slabije je tjelesne građe. Dječak je nestao 19. prosinca, udaljivši se u nepoznatom smjeru s adrese u Đurmancu. Nestanak se vodi u PU krapinsko-zagorskoj.

Paolo Jelenić (16)

Visok je 186 cm, ima crnu kosu i smeđe oči te je ovalnog lica i srednje tjelesne građe. Nestao je 14. prosinca, udaljivši se s adrese u Zagrebu. u trenutku nestanka bio je odjeven u crnu trenirku i tamnu majicu kratkih rukava.

Šakira Zahirović (15)

Djevojka je visoka 160 cm, smeđe je kose i ima smeđe oči te je jače tjelesne građe. Nestala je 20. prosinca s adrese u Zagrebu, a u trenutku nestanka na sebi je imala crnu jaknu.

Natali Nikšić (18)

Visoka je 170 cm, ima ravnu, kestenjastu kosu i oči iste boje. Ovalnog je lica, a od posebnih značajki ima manji, ravan nos i uši srednje veličine. Srednje je tjelesne građe. Djevojka se s mjesta boravišta u Rijeci udaljila u nepoznatom smjeru 16. prosinca.

________________________________________________________________________________

Sebastijan Oršuš (14)

Visok je 150 cm, ima crnu kosu i smeđe oči. U trenutku nestanka bio je odjeven u crnu jaknu i traperice. Nestao je 18. prosinca, udaljivši se s adrese u Zagrebu.

__________________________________________________________________________________

Barbara Šorman (17)

Djevojka je visoka 156 cm, ima kestenjastu kosu i smeđe oči. Jače je tjelesne građe. Nestala je 14. prosinca, a u trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu, sivu majicu i crne hlače. Udaljila se s adrese u Zagrebu.

Odgovori