Jeste li ih vidjeli? Proteklog tjedna u Hrvatskoj nestalo šest maloljetnih djevojaka

U posljednjem tjednu svibnja u Hrvatskoj je nestalo sedam djevojaka od čega je njih čak šest maloljetno. Ako ste ih vidjeli ili raspolažete bilo kojom informacijom koja bi mogla pomoći u potrazi za njima, javite se u najbližu policijsku postaju ili na nestali.hr.

Ivana Klarić (17)

Djevojka je visoka 170 cm, ima crnu kosu i veće oči. Nestala je 30. svibnja, udaljivši se iz mjesta boravišta u Karlovcu u nepoznatome smjeru. Nestanak se vodi u PU karlovačkoj.

Andrea Kušenić (17)

Visoka je 167 cm, ima crnu kosu i plave oči te je srednje tjelesne građe. Mjesto nestanka je Osijek, a djevojka je nestala 29. svibnja. Nestanak se vodi u PU osječko-baranjskoj.

Dejana Mihajlović (15)

Djevojka je visoka 164 cm, ima crnu kosu i smeđe oči te je, prema opisu u evidenciji nestalih, jače tjelesne građe. Nestala je 28 svibnja, udaljivši se s adrese boravišta u Osijeku, a nestanak se vodi u PU osječko-baranjskoj.

Ljiljana Novoselac (15)

Visoka je 165 cm, ima svijetloplavu kosu i zelene oči. Nestala je 29. svinja, udaljivši se s adrese u Osijeku, a nestanak se vodi u PU osječko-baranjskoj.

Petra Žigman Kecur (25)

Od informacija je jedino poznato kako je osoba nestala 29. svibnja, udaljivši se s adrese na Svetom Duhu u Zagrebu. Nestanak se vodi u PU zagrebačkoj.

_______________________________________________________________________

Manuela Horvat (13)

Visoka je 155 cm, ima crnu kosu te je srednje tjelesne građe. Nestala je 29. svibnja, samovoljno se udaljivši s adrese u Osijeku, navodi policija. U trenutku nestanka bila je odjevena u bijele hlače i crnu jaknu.

________________________________________________________________________

Kristina Horvat (14)

Od informacija je jedino poznato kako se djevojka 26. svibnja udaljila iz mjesta boravišta u Budinšćini. Nestanak se vodi u PU krapinsko-zagorskoj.

Odgovori