Jeste li vidjeli ova lica? Petero mladih nestalo u Hrvatskoj u proteklih tjedan dana

U proteklih je sedam dana u Hrvatskoj nestalo petero mladih, od čega je četvero njih maloljetno. Ako ste ih vidjeli ili imate bilo koju informaciju koja bi mogla biti korisna u potrazi, javite se u najbližu policijsku postaju ili na nestali.hr.

Dalibor Amić (15)

Visok je 161 cm, ima crnu kosu i smeđe oči te je slabije tjelesne građe. Nestao je 14. ožujka, udaljivši se s adrese boravišta u Osijeku.

Ivan Kertez (17)

Visok je 180 cm, ima smeđu kosu i smeđe oči te ovalno lice. Nestao je 9. ožujka s adrese u Zagrebu, a u tom trenutku bio je odjeven u crnu jaknu, maskirne hlače i bijele tenisice.

Đulijana Etemi (15)

Visoka je 165 cm, ima ravnu kosu i kestenjaste oči, nos srednja velične i ovalno lice te je srednje tjelesne građe. U trenurku nestanka bila je odjevena u crnu zimsku jaknu i traperice, a udaljila se s adrese u Zagrebu, 11. ožujka.

Josipa Bilušić (16)

Djevojka je visoka 162 cm, ima crnu ravnu kosu i kestenjaste oči, a od značajki na licu uši i nos srednje veličine. Srednje je tjelesne građe. Udaljila se s mjesta boravišta na adresi u Bedekovčini, 15. ožujka.

Slađan Kalanjoš (18)

Visok je 165 cm, ima crnu kosu i crne oči. Udaljio se s adrese u u Lugu Samoborskom, 9. ožujka, a nestanak se vodi u PU Zagrebačkoj.

Odgovori