Pretraga

Još ne znate koju srednju upisati? Peta se potrudila da vam olakša izbor

A- A+

Od 16 do 20 sati, uz bogat program danas se održava Otvoreni dan V. gimnazije, koji je ponajviše namijenjen učenicima osmoga razreda te njihovim nastavnicima i roditeljima.

Foto:Ivan Božić|srednja.hr

Posjetiteljima će osobni voditelji biti sami učenici škole, koji su im spremni odgovoriti na sva pitanja. Otvorene će biti sve učionice u kojima će profesori također biti spremni odgovoriti na sva pitanja i pobliže prikazati svoje predmete.

Izdvojeni članak

Osmašica pitala učenike V. gimnazije ‘kakva je škola?’ i dobila gotovo 200 svakovrsnih komentara

Organizirana su i brojna predavanja, prezentacije o radu škole, nastavi i uspjesima škole, a detaljan program Otvorenog dana V. gimnazije možete vidjeti u dolje priloženom dokumentu.

Organizator ovog događaja je jedan od učenika škole pa nam je u par redaka pojasnio zašto bi se jedan osmaš trbebao odlučiti baš za V.

– Zato što će ga ova škola najbolje pripremiti za fakultet koji želi upisati, profesori su odlični, a nastava je interdisciplinarno organizirana. Također imamo mnogo izvannastavnih aktivnosti koje se održavaju poslije škole, a za svakog će se zaista pronaći nešto što ga zanima, ukratko nam dojmove i iskustva ističe Petaš Matej Črep.

[scribd id=379397388 key=key-9LjhJhVAZvesWlE8AMJc mode=scroll]