Pretraga

Još ne znate koju srednju upisati? Peta se potrudila da vam olakša izbor

Od 16 do 20 sati, uz bogat program danas se održava Otvoreni dan V. gimnazije, koji je ponajviše namijenjen učenicima osmoga razreda te njihovim nastavnicima i roditeljima.

Foto:Ivan Božić|srednja.hr

Posjetiteljima će osobni voditelji biti sami učenici škole, koji su im spremni odgovoriti na sva pitanja. Otvorene će biti sve učionice u kojima će profesori također biti spremni odgovoriti na sva pitanja i pobliže prikazati svoje predmete.

Organizirana su i brojna predavanja, prezentacije o radu škole, nastavi i uspjesima škole, a detaljan program Otvorenog dana V. gimnazije možete vidjeti u dolje priloženom dokumentu.

Organizator ovog događaja je jedan od učenika škole pa nam je u par redaka pojasnio zašto bi se jedan osmaš trbebao odlučiti baš za V.

– Zato što će ga ova škola najbolje pripremiti za fakultet koji želi upisati, profesori su odlični, a nastava je interdisciplinarno organizirana. Također imamo mnogo izvannastavnih aktivnosti koje se održavaju poslije škole, a za svakog će se zaista pronaći nešto što ga zanima, ukratko nam dojmove i iskustva ističe Petaš Matej Črep.