Pretraga

Kafić u kojem kavu možete platiti poljupcem

A- A+

U jednom australskom kafiću vlasnici su se odlučili na jednu plemenitu i romantičnu gestu. Umjesto da kavu plaćate preko tri dolara, dovoljno je da poljubite osobu s kojom ste došli na kavu i na taj način je vaša kava plaćena. Ova akcija trajat će tijekom lipnja, a otkad je uvedena mnogi su posjetili kafić da plate kavu poljupcem.

Odlična ideja dolazi iz jednog australskog kafića, koji su na zanimljiv način spojili ljubav i naviku ispijanja kave. Svoju šalicu kave u ovom kafiću možete platiti upravo poljupcem. Ideja je u tome da će tijekom cijelog lipnja u jutarnjim satima gosti umjesto da za šalicu kave plate tri i pol dolara to moći dobiti ukoliko poljube osobu s kojom su došli na kavu.

Kafić Metro St James u Sydneyju napravio je odličnu kampanju kojom će tijekom narednih tjedana spojiti kavu i poljupce. Svatko tko dođe u Sydney u taj kafić može birati, poljubiti osobu s kojim je došao ili platiti kavu tri i pol dolara.

U ovu akciju konobari i konobarice nisu uključeni sa svojim poljupcima, no svatko tko od devet do 11 sati ujutro dođe na kavu bit će upitan želi li umjesto novaca poljupcem platiti kavu, prenosi news.com.au

Čini se kao idealno mjesto za ispijanje kave s osobom koja vam se sviđa.

Copy link
Powered by Social Snap