Pretraga

Kako se zabaviti na spoju bez trošenja novca

A- A+

Možda smiješno zvuči, ali recesija je utjecala i na planiranje spojeva. Mladi, umjesto da troše novac, osmišljavaju druge načine zabave bez značajnijih troškova. Pročitajte što vam nudimo kao alternativu za odlazak u kino ili otmjenu večeru u skupom restoranu.

Ako ste do sad odgodili spoj s nekom osobom koja vam se sviđa samo zato što u tom trenutku niste imali novca, nemojte to više raditi. Pokušat ćemo vam pokazati kako i spojevi za koje se previše ne istrošite mogu biti zabavni.

www.vijesti.me

Izdvojeni članak

Izazov: Kako zbariti u klubu i preživjeti prvi spoj

Filmska večer umjesto kina

Odete u kino, platite ulaznice, kokice i neki sok i shvatite kako ste sve to mogli obaviti i doma, ali potpuno besplatno. Puno bolja varijanta je da zajedno odaberete koji ćete film ili filmove gledati i uživate u svom domu. Kino nije ništa romantičnije od vašeg dnevnog boravka, pri tom nećete biti ukočeni, nego se možete opustiti u udobnim naslonajčima. Bez imalo novca možete pogledati i više filmove te pričati i smijati se bez straha da će vas netko zbog toga prijeko gledati.

Šetanje ljubimaca po kvartu

Ako oboje imate ljubimce možete ih zajedno šetati po kvartu. Nije rijedak slučaj da se upravo pomoću ljubimaca dvije osobe upoznaju i zaljube. Kad već dogovarate spoj, zašto ne iskoristiti idealnu priliku za šetnju kojom ćete spojiti ugodno s korisnim. I najbitnija stvar – potpuno je besplatno.

Večera u stanu

Zašto plaćati večeru u skupom restoranu kad možete večerati u vlastitom
domu. Ne samo da ćete potroštiti manje novca, nego ćete se osjećati
opuštenije i bolje se zabaviti ako budete zajedno kuhali jelo. Na ovaj
ćete način uštedjeti novac te ćete se sigurno više zbližiti, ispričati, a
vjerojatno i ismijati ako niste baš masterchef.

Piknik

Lijepo je i toplo vrijeme, idealno za piknik. Umjesto da sjedite u ili ispred nekog kafića gdje vas ometaju brojni razgovori osoba koje vas okružuju, otiđite u prirodu i družite se u zdravijem i zanimljivjem okruženju. Osim što ćete imati svoj mir, bolje ćete se osjećati i imati priliku bolje upoznati osobu s kojom ste na spoju.

Izdvojeni članak

Svaki peti roditelj uništava veze svoje djece

Noć muzeja

Ukoliko živite u većem gradu onda imate više opcija za odlične spojeve zbog kojih nećete sutra dan lupati glavom od zid jer ste potrošili previše novca. Svako malo se negdje održava ili Noć muzeja, besplatne izložbe i slične stvari. Eto vam idealne prilike da nešto zajedno naučite i zabavite se.

Besplatan ulaz na koncert

Ako niste osoba koja voli prirodu, večere ili gledanje filmova, za vas imamo idealan prijedlog. Pronjuškajte po internetu gdje se u gradu uskoro održavaju besplatni koncerti, pozovite osobu koja vam se sviđa i zajedno uživajte u svirci koja vam neće izvući nekoliko stotina kuna iz džepa.

Copy link
Powered by Social Snap